HÍREK

U15, U14: Hat pont a Paksi FC ellen (Galéria)

2020-12-06

U15, U14: Hat pont a Paksi FC ellen (Galéria)

Mindkét együttesünk győzelmet ünnepelhetett hazai pályán.

U15, Kiemelt csoport, 15. forduló
MTK Budapest U15–Paksi FC U15 2-1 (2-1)

Gólszerző: Varga Á. (19.), Ilyés (40.) illetve Szabó (27.)
Sárga lap: Almomani (63.)

MTK Budapest: Radnóti - Katona, Béres, Almomani, Horváth - Bán, Herczeg (Mudri 72.), Ilyés (Madarász 52.) - Ruzicska, Kenesei (Weisz M. 72.), Varga Á. (Kiss 62.)

Horváth Ádám értékelése: - Nyolc nap alatt ez volt a harmadik bajnoki mérkőzésünk. A második félidőben érezhető volt a mentális és fizikai fáradtság. Ekkor a játék minősége hagyott némi kívánnivalót maga után, de a fiúk nagyot küzdöttek. A szív diadala volt! Azt gondolom azonban, hogy ezek a meccsek hozzák össze méginkább a csapatot! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Paks jól játszott, megnehezítve a dolgunkat. Gratulálok a csapatnak, a zsinórban megnyert hét bajnoki meccshez!

U14, Kiemelt csoport, 15. forduló
MTK Budapest U14–Paksi FC U14 4-0 (2-0)

Gólszerző: Pinti (35., 58.), Kugyela (37.), Cseh (45.)
Sárga lap: Niklos (32.)

MTK Budapest: Tóth - Simon, Porkoláb (Hornyák 61.), Balázsi (Lovász 50.), Csányi - Weisz P. (Molnár 50.), Urbán, Kugyela - Freyer (Szentmihályi 73.), Pinti, Cseh (Zubor 61.).

Moskovits Gábor értékelése: - Nehezen tudtunk kiállni, mert rengeteg hiányzónk volt, pont úgy, mint az elmúlt hetekben. Ennek ellenére nagyon türelmesen és időnként látványosan fociztunk. Szép gólokat szereztünk, de ezúttal is rendkívül sok helyzetet kihagytunk. A nagyon szimpatikusan játszó ellenfelünknek ezúton is sok sikert kívánunk. Gratulálok Szentmihályi Ádámnak, aki számára idegen poszton mutatkozott be az U14-ben. Azonban mindezt háttérbe szorítja Freyer Krizsi súlyos sérülése. Mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk neki!

 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Sponsors