HÍREK

15 játékos érkezett partneregyesületeinktől utánpótlás csapatainkba

2021-09-13

15 játékos érkezett partneregyesületeinktől utánpótlás csapatainkba

Nyártól már kék-fehérben fejlődhetnek tovább a fiatal futballisták.

Sok pozitív hozadéka mellett az egyéves partneregyesületi programunk legnagyobb sikere, hogy az elmúlt átigazolási időszakban 15 játékos is érkezett partneregyesületeinktől utánpótlás csapatainkba. 

A 2014-es korosztályunkat nyártól a Kerepesről érkező Gajda Dénes is erősíti majd, az egy évvel idősebbek közé Benus Milán Márió érkezett a III. ker. TVE-től, Solymosi Dániel és Szabó Bence pedig Dunakesziről. 

U10-ben Mészáros Lőrinc Vácról, U11-ben Kurucz Márton Mogyoródról és Cépó Borisz Balassagyarmatról igazolt hozzánk. U12-ben és U13-ban két remek védővel (Boronyai Márton – Gödöllői SK, Páll Benjámin – Goldball ’94 FC), két szélsővel (Ferencz-Tapaszi Áron és Kis Kevin – Gödöllői SK) és két gólvágóval (Debreczeni Zalán – Gödöllői SK, Makrai Csongor – Vác VLSE) erősödtünk. 

Az akadémiai csapatainkhoz is oda tudta verekedni magát Monoki Roland (VS Dunakeszi) az U14-es együttesünk kapujába, Vörös Péter (Péceli SSE) pedig az U15-ös gárdánk védelmébe. 

Sok sikert kívánunk a fiúknak kék-fehérben, és reméljük, hogy a nevelőklubjukkal való együttműködésünk eredményeként sok volt klubtársuk követi majd példájukat!
 
A képen Páll Benjámin, Boronyai Márton, Debreczeni Zalán, Makrai Csongor, Ferencz-Tapaszi Áron és Kis Kevin Kolos látható.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok