HÍREK

19 gólt lőttünk a hétvégén

2017-11-09

19 gólt lőttünk a hétvégén

Nagyot küzdöttek a legkisebbek.

2009
Vasárnap folytatta a múlt heti jó teljesítményét az MTK Budapest 2009-es csapata, amely nagy csatát követően szerezte meg a megérdemelt 3 pontot. Jól kezdtünk, több helyzetet is kidolgoztunk, amit az első félidőben még biztosabb lábakon állva tudtunk kihasználni. A második félidőben talán már páran a győzelmet ünnepelték magukban, mikor rá kellett jönnünk, hogy kezd talpraállni ellenfelünk. Erre jól reagáltunk, és végül megérdemelten szereztük meg a győzelmet érő gólt. A játékáért és az eredményért is jár a gratuláció a Saincaize – Zsitnai, Märcz –Doroszlay, Hunyadi, Balogh - Érsek (Turbucz, Jásper, Gombás) összeállítású csapatnak.

MTK Budapest 2009 “A” – Balassagyarmat 2008 “A” 7-6
Gólszerző: Érsek Patrik (2), Turbucz Gábor (2), Gombás Levente (2), Doroszlay Botond

Kemény fellépésével meglepte ellenfelét az Arató – Borbély, Görög – Dubecz, Lakakisz, Stefan – Mező (Arató, Barkóczi, Pók) összeállítású csapatunk. A mérkőzés elején gyorsan sikerült megszerezni a csapatot megnyugtató első gólt, majd ezzel a megnövekedett önbizalommal bátran vettük fel ellenfelünkkel a versenyt. Jó volt látni egy-egy szép kombinációt, hátulról felépített támadást, amivel sok zavart okoztunk az ellenfelünk kapujánál. Összességében nagyon támadó felfogású, győzelemre éhes csapat képét mutattuk, ami mindenképpen dicséretre méltó mindenki számára.

MTK Budapest 2009 “B” – Balassagyarmat 2008 “B” 10-0
Gólszerző: Barkóczi Dominik (3), Mező Bálint (2), Ostoici Stefan (2), Lakakisz Parisz, Görög Vincent, Arató Dániel

2007
Első találkozónkon kiegyenlített meccset sikerült behúznia Balogh – Kárász, Porkoláb, Kiss, Ottucsák – Simon, Galaschek, Barkóczi – Zsembery (csereként: Varga, Ulviczki, Molnár) összetételű csapatunknak. A második mérkőzés feszültre sikerült, egy koncentráltabb, motivált, kemény Eger ellen. Sokszor nem találtuk a letámadásuk ellenszerét és sajnos egy idő után el is bújtunk a labda elől. Gólképtelenek maradtunk a több kiharcolt szöglet, szabadrúgás alkalmával és a 4-5 komolyabb helyzetünknél is, így megérdemelt vendég siker született. 

MTK Budapest 2007 – Dunakanyar RUFC 2006 2-0
Gólszerző:Barkóczi Barnabás, Galaschek Zoárd

MTK Budapest 2007 – Eger SE 2006 0-3

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok