HÍREK

3-0-ra legyőzte a Vasast U19-es csapatunk

2022-03-05

3-0-ra legyőzte a Vasast U19-es csapatunk

Barkóczi, Balogh M. és Horváth A. góljai jelentették a különbséget az angyalföldiek ellen.

Tabellán éllovas U19-es együttesünk a bajnokság második szakaszának 3. fordulójában ezúttal a Vasas csapatát fogadta a BVSC-Zugló pályáján.

A mérkőzésen szerepet kapott Helembai Márk, Horváth Artúr valamint az U17-es válogatott Barkóczi Benedek és a legutóbbi NB III-as fordulóban második csapatunk számára győztes gólt szerző Balogh Máté is.

Az MTK Budapest U19 végül utóbbi három játékos góljaival múlta felül a Vasas-Kubala Akadémia együttesét. A félidőben még csak Barkóczi találata jelentette a különbséget, szünet után azonban tovább nőtt a hazai előny, így csapatunk 3-0-ra győzött és természetesen továbbra is élen áll a pontvadászatban.

U19 Országos A-csoport, 3. forduló

MTK Budapest U19 - Vasas-Kubala Akadémia U19 3-0
V.: Drabon Barnabás

Gólszerzők: Barkóczi (24.), Balogh M. (68.), Horváth A. (89.)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth, Fekete, Helembai, Owusu - Horváth A., Szőke (Rohrbeck, 88.) - Juhász L. (Varga D., 88.), Bene (Merényi, 83.), Vasvári (Balogh M., 59.) - Barkóczi

Horváth Dávid vezetőedző: "A háromgólos  győzelem ellenére ez egy rendkívül nehéz mérkőzés volt, ahol nagy energiákat kellett mozgósítanunk a bajnoki pontokért. Döntő volt, hogy a mérkőzés második találatát mi szereztünk, addig egyáltalán nem volt biztos a végkimenetel. Ahhoz, hogy végül a fordulópontokból mi jöttünk ki jobban, az járult hozzá, hogy a jó csapatteljesítmény mellé párosult 2-3 kiugró egyéni produkció is. A Vasas nagy nyomás alatt tartott minket, ahogy mi is kezdeményezően játszottunk, amiből egy jó tempójú összecsapás kerekedett. Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez!"

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok