HÍREK

A First Touch edzőterem képzésein fejlődnek utánpótlás játékosaink!

2022-02-24

A First Touch edzőterem képzésein fejlődnek utánpótlás játékosaink!

Január eleje óta több korosztályos csapatunk is rendszeresen a labdarúgók technikai fejlesztésére szakosodott zuglói edzőteremben készül a hagyományos edzések mellett.

Klubunk 2022 januárjában együttműködési megállapodást kötött a First Touch edzőteremmel. Ezáltal több korosztályos csapatunk is rendszeresen a labdarúgók technikai fejlesztésére szakosodott zuglói edzőteremben készül a hagyományos edzések mellett.

Az első labdaérintés minőségét, pontosságát és gyorsaságát alapul véve fontos a földön, levegőben való labdaátvételek, passzok, lövések és fejelések minőségi kivitelezése, melyre a folytonos labdaadogatás, magas számú labdaérintés miatt a First Touch edzőterem és edzésmódszere mellett tettük le voksunkat.

U8-tól U11-ig korosztályos csapataink kéthetente, míg a felső szekcióban pallérozódó fiataljaink egy része heti két alkalommal készülnek a First Touchnál, ahol automatizált labdaadogató gépek teszik lehetővé számukra, hogy fejlődjenek és az első érintésüktől fogva kizárólag a pontos kivitelezésre összpontosíthassanak.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok