HÍREK

A legkisebbek számára is partneregyesületi tornát rendeztünk (Képgaléria)

2022-11-22

A legkisebbek számára is partneregyesületi tornát rendeztünk (Képgaléria)

Az U7-es és U8-as korosztályban 18 együttes mérte össze tudását a Csömöri úton.

Az U7-es és U8-as partneregyesületi tornánkon összesen 18 csapat mutatta meg tudását, a kisebbek délelőtt, a nagyobbak délután futballoztak egy jót a Csömöri úti fedett pályán.

A résztvevők: ASI DSE, Balassagyarmat SE, Budakalászi MSE, Gödöllői SK, Halásztelki FC, Jászfényszaru VSE, Pápai ELC, Péceli SSE, VS Dunakeszi és persze a házigazda MTK korosztályos csapatai. 43 mérkőzésen 299 gól került be a játékvezetők/pályafelügyelők jegyzőkönyvébe, jól szórakoztak tehát a szurkolók és sok sikerélménnyel gazdagodtak a kis focistapalánták.

Az U7-eseknél Jászfényszaru, Halásztelek, Gödöllő sorrend alakult ki, míg az U8-ban az MTK, a Jászfényszaru és az ASI DSE csípte el a dobogós helyeket.

Ezúttal is MTK-mezzel jutalmaztuk a legkiemelkedőbb egyéni teljesítménnyel előrukkoló gyerkőcöket, akiknek külön is jár a gratuláció.

Az U7-es korosztályban a legjobb játékos Nagy Bálint (Jászfényszaru VSE), míg a torna felfedezettje Budai Máté (Halásztelki FC) lett.

Az U8-ban a legjobb kapus címet Klész Kira (ASI DSE) és Varga Vince (VS Dunakeszi, a legjobb játékosnak járó elismerést Gergely Benjámin (Gödöllői SK) zsebelte be, míg a torna felfedezettje Weitstein Kristóf (Budakalászi MSE) lett.

A díjakat ismét klubunk utazó nagykövete, Pintér Ádám adta át, aki egykor Balassagyarmatról, egyik jelenlegi partneregyesületünktől került Budapestre, az MTK-hoz.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok