HÍREK

A Puskás Akadémia otthonában is győzött U19-es csapatunk

2022-04-02

A Puskás Akadémia otthonában is győzött U19-es csapatunk

Horváth Dávid vezetőedző együttese 6 meccséből ötöt megnyert 2022-ben.

Az már a Puskás Akadémia elleni mérkőzést megelőzően is biztos volt, hogy 8 körrel a vége előtt az MTK Budapest U19-es csapata áll majd az élen az Országos Bajnokságban - a kérdés csak az előny nagysága volt.

Horváth Dávid vezetőedző együttese pedig nem hibázott és magabiztos sikert aratott az eddig a tabellán második helyen álló felcsútiak otthonában. Barkóczi először a 25., majd szünet után az 57. minutumban is betalált, csapatunk pedig 2-0-ra győzött.

Ez pedig azt jelenti, hogy az eddigi 8 pontos előny 9-re nőtt. 22 pontos együttesünket 13 egységgel az Illés Akadémia követi. Az A-csoportban az MTK Budapest 6 bajnokin eddig 1 döntetlen mellett 5 győzelmet aratott.

 

U19 Országos Bajnokság, A-csoport, 6. forduló
Puskás Akadémia U19 - MTK Budapest U19 0-2 (0-1)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth (Csernák, 86.), Juhász B. (Varga D., 84.), Helembai, Owusu - Szőke, Horváth A. - Juhász L., Bene (Földing, 86.), Balogh M. (Rohrbeck, 84.) - Barkóczi (Vasvári, 76.)

Gólszerző: Barkóczi (25., 57.)

Horváth Dávid vezetőedző: "Végig kontroll alatt tartottuk a meccset, mindkét félidőben kidolgoztunk 2-3 nagy lehetőséget is a gólok mellett. Frissek, élesek voltak a játékosok és érett játékot mutattak. Mindenki csapatban gondolkodott és maximálisan meg akart felelni a feladatának, így jól alakítottunk ki és jól reagáltunk le szituációkat. A második góllal sikerült lezárnunk a mérkőzést, mivel a védekezésünk végig stabil tudott lenni. Gratulálok a játékosoknak!"

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok