HÍREK

A rájátszásban is stabil játékot mutatunk

2018-05-09

A rájátszásban is stabil játékot mutatunk

2011-es korosztályos csapatunk a RUK rájátszásban győzte le a III. Ker TVE-t.

2007

Sikeres Bozsik-tornán van túl Biró – Porkoláb, Galaschek, Zubor – Molnár, Zéher, Varga (csereként: Henn, László, Takács) összetételű csapatunk. Mindenki hozzátette a maga részét, de a sikerekben ezúttal oroszlánrészt vállaltak 2008-asaink: Varga Máron remek cselekkel, visszatámadásokkal és hajszálpontos szögletekkel, Zubor Ádám kiemelkedően érett játékkal és fontos gólokkal. A legjobbnak járó oklevelet Galaschek Zoárd kapta, aki ma is a csapat esze volt. Így tovább, Ádinak gyors gyógyulást kívánunk!

MTK Budapest 2007–Honvéd 2-2 
Gsz.: Zubor Ádám (2)
MTK Budapest 2007–UTE „B” 9-0 
Gsz.: Varga Márton (5), Galaschek Zoárd, Molnár Ábel, László Dominik, Zéher Balázs
MTK Budapest 2007–Vasas 4-0 
Gsz.: Galaschek Zoárd (2), Molnár Ábel, László Dominik
MTK Budapest 2007–FTC 3-2 
Gsz.: Zubor Ádám, Zéher Balázs, Henn Dávid

2008

Az első félidő játékban és eredményben is kiegyenlített volt, de a második játékrészben a súlyos egyéni hibák és a klubtársaink nyomásának fokozása nagy arányú vereséget eredményezett számunkra. Harcosságban viszont kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Jakab – Bodnár, Kis – Varga, Hajba, Orosz – Fodor és a Tamás – Kis, Kárász – Vancsura, Farkas, Erdélyi – Császár összeállítású sorunk. Vince góljaival, Zsombi védekezésével, Geri mezőnymunkájával hívta fel magára külön a figyelmet!

MTK Budapest 2008 „B"–Mészöly Focisuli 2007 „B" 4-12 
Gsz.: Császár Vince (2), Kis Zsombor, Fodor Márk

2008

A Kis M – Orosz, Kis Zs – Járvás, Konkoly, Zsitnai – Fodor (Hajba, Vancsura) csapatnak ezúttal Patyi volt a motorja és a leggólerősebb játékosa, az oklevelet viszont Zsé vihette haza, bíztatásként a remélt jó út megtalálásáért!

MTK Budapest 2008–Bp. Honvéd 2-3 
Gsz.: Zsitnai Marcell, Vancsura Vendel
MTK Budapest 2008–UTE 11-0 
Gsz.: Járvás Zsolt (4), Konkoly Patrik (2), Fodor Márk (2), Orosz Gergő (2), Zsitnai Marcell
MTK Budapest 2008–Vasas 4-2 
Gsz.: Konkoly Patrik (3), Járvás Zsolt
MTK Budapest 2008–FTC 2-2 
Gsz.: Konkoly Patrik, Orosz Gergő

2009

Dicséretet érdemel minden pályára lépett játékos az MTK 2009 „B” keretében. Magabiztos, fegyelmezett, taktikailag és technikailag is remek játékot mutatott be a Gombás – Pók, Dubecz – Jásper, Andó, Arató – Mező (Borbély, Lakakisz, Huszár, Barkóczi) összetételű csapat. A párharcokat rendre megnyerő, jókedvvel, ötletesen és lendületesen játszó játékosok nagy örömet szereztek nézőknek, szülőknek, edzőknek és még társaiknak is.
 
MTK Budapest 2009 „B"–III. ker. TVE „B" 
Gsz.: 8-2 Jásper Ferenc András (3), Arató Dániel(2), Mező Bálint (2), Dubecz János.

2011

Néhány gyerkőcünk a megadott időponthoz képest a késői érkezés miatt az első játékrészben kisebb koncentrációval, de azért nagy lendülettel ugrott neki a RUK alközponti rájátszás aktuális fordulójának. A kezdeti bizonytalanságunk eredményezte, hogy a 3x2 méteres kapu is kicsinek bizonyult, hiszen az elfutásaink a gólhelyzetbe-kerülésünk, érkezésünk eredményeként bosszantóan, centikkel a kapu mellé gurítottuk, illetve lőttük labdáinkat. Az 1-3-as félidő után az Ács, Csécs, Kosdi, Malomsoki, Németh, Pozsonyi, Sajgál, Simon összetételű MTK 2011-es együttesünk elkapta a „fonalat” és szebbnél-szebb megoldásokkal, a gólhelyzetek kihasználásával fordított az eredményen nem is akármilyen arányban. Mindenkinek megvolt a maga pozitívuma, de egy vezéregyéniség mindig szükségeltetik az eredményes játékhoz, melyet ma Sajgál  Peti szolgáltatta. Az edzésen tapasztalt párharcok gladiátori megnyerése (Sajgál, Malomsoki, Kosdi) a mélységből megindulások hasznossága (Pozsonyi, Csécs), Simon elfutásai, Németh cselei és végre  a társ észrevétele, Ács ütközései sokat engednek a jövőre következtetni. Ha már itt tartunk örök tanulság, fegyelem, koncentráció a tanult játékhelyzetek megoldása a jövő záloga. Jó volt látni a kánikulában is a boldog arcokat.
 
MTK Budapest 2011–III. ker.TVE 2010 9-5 
Gsz.: Sajgál Péter (4), Malomsoki Milán (2), Simon Péter (2), Kosdi Korné

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok