HÍREK

A Red Bull Salzburg rangos tornáján szerepel U16-os csapatunk

2021-08-12

A Red Bull Salzburg rangos tornáján szerepel U16-os csapatunk

A 2006. január 1. után született játékosaink többek között a Bayern München és a RB Salzburg ellen is pályára lépnek.

U19-es és U14-es csapatunk mellett U16-os együttesünk is rangos nemzetközi tornára kapott meghívást: Pap Tamás csapata csütörtöktől szombatig a Red Bull Salzburg Akadémiájának szervezésében megrendezésére kerülő, The Next Generation Trophy nevet viselő tornán méretteti meg magát.

A tornán 2x25 perces mérkőzéseket játszanak a csapatok, a mieink a csoportküzdelmek során a Bayern München, a RB Salzburg, a Sparta Praha és a Grasshopper ellen lépnek pályára, míg a B jelű ötösben az RB Leipzig, az Internazionale, a Dinamo Zagreb, az AZ Alkmaar és az NK Domzale szerepel.

A csapatokban 2006. január 1. után született játékosok léphetnek pályára, és mivel a csoportküzdelmek alatt napi két mérkőzést játszanak a résztvevő együttesek, minden fiatal megkaphatja a lehetőséget a bizonyításra.

A szombati helyosztók során a csoportutolsók a 9., a negyedik helyezettek a 7., a harmadikak az 5. helyért játszhatnak, míg a csoportelsők és másodikak előbb keresztbejátszásos elődöntőket vívnak, majd az arany- vagy a bronzéremért lépnek pályára.

Csapatunk utazó kerete: Béres Martin, Borisza Balázs, Budai Péter, Ebot Martin, Fischl Simon, Forró Dominik, Földi Gergő, Herczeg Botond, Almomani Nathaniel, Kákonyi Donát, Katona Erik, Kenesei Noel, Kiss Dominik, Bán Gergő, Madarász Zétény, Radnóti Botond, Ruzicska Miklós, Varga Áron, Weisz Milán, Csányi Kristóf

Csoportmérkőzéseink menetrendje:
Csütörtök
9:30 Red Bull Salzburg - MTK Budapest
16:00 MTK Budapest - Grasshopper
Péntek
11:00 Bayern München - MTK Budapest
17:30 Sparta Praha - MTK Budapest
Szombat: helyosztók

A torna mérkőzései élőben nézhetők a RB Salzburg YouTube-csatornáján, ide kattintva.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok