HÍREK

Akadémiai csapataink szeptember elején kezdik a bajnokságot - Megvannak az ellenfelek

2022-08-08

Akadémiai csapataink szeptember elején kezdik a bajnokságot - Megvannak az ellenfelek

Szeptember első hétvégéjén elkezdődnek a bajnoki küzdelmek az utánpótlásban.

Az MLSZ versenybizottsága elkészítette az utánpótlás-bajnokságok csoportbeosztását és sorsolását.

A legutóbbi két kiírást megnyerő, így az UEFA Ifjúsági Ligában ezúttal is induló U19-es csapatunk a Ferencvárosi TC otthonában kezdi a küzdelmeket, majd következik a Budapest Honvéd-MFA elleni hazai rangadó.

Balogh Béla együttesének ellenfele lesz még a Vasas Kubala Akadémia, az Illés Akadémia-Haladás, az Újpest FC, a Puskás Akadémia FC, az ETO FC Győr, a DVSC, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a DVTK és a PMFC.

Az U17 az Illés Akadémia-Haladás elleni hazai összecsapással indít, majd a Vasas Kubala Akadémia következik idegenben.

Horváth Ádám gárdája a folytatásban találkozik még a Budapest Honvéd-MFA, a Puskás Akadémia FC, az ETO FC Győr, az FTC, a Paksi FC, a Várda Labdarúgó Akadémia, a DVSC, a MOL Fehérvár FC és a III. Ker. TVE csapatával.

U16-os együttesünk az U19-hez hasonlóan az FTC otthonában kezd, míg a 2. fordulóban a Várda Labdarúgó Akadémiát fogadja.

Bodnár Gábor csapatának ellenfele lesz még a Budapest Honvéd-MFA, a DVSC, a DVTK, a Puskás Akadémia FC, a Paksi FC, az ETO FC Győr, az Újpest FC, a Vasas Kubala Akadémia és a PMFC.

Az U15 az ETO FC Győrt látja vendégül a bajnokság nyitófordulójában, majd Szombathelyre látogat az Illés Akadémia-Haladáshoz.

Pap Tamás tanítványai a bajnokság során találkoznak még az UTE, a Várda labdarúgó Akadémia, a Puskás Akadémia FC, a DVTK, a Budapest Honvéd-MFA, a PMFC, a Vasas Kubala Akadémia, a DVSC és az FTC korosztályos gárdájával.

U14-es együttesünk a DVSC gárdáját fogadja a nyitófordulóban, majd a Puskás Akadémia FC-hez utazik.

Milkó Dávid csapatának ellenfele lesz még a DVTK, az FTC, a Vasas Kubala Akadémia, az ETO FC Győr, a Budapest Honvéd-MFA, az Illés Akadémia-Haladás és a Várda Labdarúgó Akadémia.

Az első bajnoki fordulóra a szeptember 3-4-i hétvégén kerül sor, egy héttel később pedig jön a folytatás. Kivéve az U15-ös korosztályt, ők a korosztályos nemzeti együttes két Development-tonán való részvétele miatt csak a szeptember 24-25-i hétvégén lépnek pályára a második fordulóban.

Az utolsó őszi fordulót a tervek szerint december 10-11-én vívja az U19, az U15 és az U14, az U17 számára december 3-4-én, míg az U16-nak november 26-27-én zárul a bajnokság őszi idénye.

A program további részleteivel hamarosan jelentkezünk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok