HÍREK

Aranyéremmel tért haza Zsolnáról U12-es csapatunk

2023-07-30

Aranyéremmel tért haza Zsolnáról U12-es csapatunk

Nyolc együttest felvonultató nemzetközi tornán vett részt csapatunk.

U12-es csapatunk a hétvégén a szlovákiai Zsolna (Žilina) városába látogatott, ahol a nyolc együttest felvonultató Mintal Cup elnevezésű tornán vett részt.

A bajnoki rendszerben lezajlott viadalon csapatunk a szlovák AS Trencín elleni döntetlennel kezdett (2-2), a hátralévő hat mérkőzését viszont egyaránt megnyerte, sorrendben a lengyel Resovia Rzeszów (2-0), a házigazda MSK Žilina (3-0), a cseh FC Banik Ostrava (4-0), a dunaszerdahelyi FC DAC 1904 (1-0), a DVTK (2-1) és a lengyel KS Górnik Zabrze (2-1) ellen.

Hat győzelemmel és egy döntetlennel gárdánk aranyérmes lett, megelőzve az FC DAC 1904 és a DVTK együttesét.

Együttesünk kerete a tornán: Szentmihályi, Magyar, Landler, Mészáros, Papp, Simon, Mayer, Kalocsai, Zacsovics, Albert, Bajzát, Kassai, Kuttor, Gelei.

Tóvaj Kristóf vezetőedző értékelése: - Le a kalappal a szülői közösség előtt, ilyen támogatással élmény futballozni a gyerekeknek. Tudatosan, helyenként szépen játszott a csapat és mentálisan is erősek voltak a fiúk: a legélesebb meccset is sikerült eldöntenünk, kétszer is tudtunk hátrányból fordítani és utolsó pillanatos gólokban sem volt hiány.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-04 10:00 FTC-MVM Népligeti Sportközpont

FTC U17

VS

MTK U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok