HÍREK

Az őszi eredménykényszer ellenére is hű marad az MTK-stílushoz U17-es csapatunk

2022-09-02

Az őszi eredménykényszer ellenére is hű marad az MTK-stílushoz U17-es csapatunk

Horváth Ádám vezetőedző csapata szombaton, az Illés Akadémia-Haladás ellen kezdi meg szereplését a bajnokságban.

Szeptember 3-án U17-es csapatunk számára is elindul a labda a 2022-23-as bajnoki idényben. Horváth Ádám vezetőedző csapata is hosszú felkészülésen van túl, amely a következő hetek-hónapok során hozhatja meg gyümölcsét.

Az együttes négy edzőmérkőzésen lépett pályára "külsős" ellenféllel szemben, valamint megmérette magát U19-es csapatunkkal is.

Eredmények:

  • AS Trencín U17 - MTK Budapest U17 3-2
  • MTK Budapest U17 - SK Slovan Bratislava U17 3-2
  • Pécsi MFC U17 - MTK Budapest U17 0-3
  • Budai XI FC U19 - MTK Budapest U17 0-4

Az elmúlt hetek történéseiről és a szezon céljairól Horváth Ádám vezetőedző nyilatkozott a sandorkaroly.hu-nak.

"Extrém hosszú felkészülés áll mögöttünk, hiszen az MLSZ döntése alapján csak szeptemberben kezdődik a pontvadászat. Apróbb nehézség volt, hogy a mi csapatunk a nyolchetes munkát mindvégig hazai pályán végezte, nem vonultunk edzőtáborba. Ami az edzőmérkőzéseket illeti, két szlovák csapattal is összecsaptunk, nemzetközi találkozókon pedig mindig más a motivációs szint, hasznosnak bizonyultak ezek a találkozók céljaink szempontjából. Három új játékos érkezett keretünkbe, Stumpf Gábor és Vas Milán Békéscsabáról, míg Pálvölgyi Patrik a III. Kerülettől igazolt hozzánk, befogadó közösségünknek hála mindannyiukat gyorsan integrálni tudtuk. Idei céljaink elérésében már ők is nagy segítségünkre lehetnek. Természetesen továbbra is hűek maradunk az MTK-stílushoz, de közben arra is figyelnünk kell, hogy a 12 csapatos bajnokság első körének végén ne legyünk a négy kieső között, így már az eredményesség is szerepet játszik, főként az ősz folyamán."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok