HÍREK

Bebalanced - Megtartottuk az első online előadást

2020-10-23

Bebalanced - Megtartottuk az első online előadást

Az MTK Budapest labdarúgó klub együttműködési megállapodást kötött a Bebalanced Pszichológiai Ponttal, melynek keretein belül előadás sorozatot szervezünk a játékosaink és szüleik számára, havi rendszerességgel, különböző témákban.

Az előadást a járványügyi helyzetre való tekintettel online térben tartottuk meg, mivel ez játékosaink, szüleik, szakembereink és az előadók egészségének védelmére a legjobb lehetőség.

Szilárd Katalin sportpszichológus előadásának a témája a „Hogyan hozza ki magából a legtöbbet, minél kevesebb szorongással a gyermekem?” volt.

A téma rövid kivonata: Sok kérdést vet fel a sportolók szüleiben az az érzékeny egyensúly, ami sportteljesítmény és az azzal járó szorongás kettőse vet fel. Mikor nevelem jól a gyermekem: ha bátorítom határai megfeszítésére, vagy ha hagyom, hogy a saját hibáiból tanuljon? Hogyan tudok a legjobban mellette lenni ebben az érzékeny periódusban mikor eldől, hogy mi lehet belőle, merre fog haladni az élete, sportkarrierje? Mit tegyek, ha azt látom, majd meg szakad a stressztől? Hogyan működhet jól az edző-szülő kapcsolat, általában mit vár el a szülő a gyermeke sportolásától, ill.az edzőtől, és mit vár el az edző a szülőtől? Milyen az előremutató és hasznos szülői értékelése a gyerek teljesítményének? Milyen az optimálisan támogató szülői viselkedés?

Az előadássorozat következő szegmense szervezés alatt van, annak konkrét időpontjáról később tájékoztatjuk a sportolókat, szülőket, edzőket.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 10:00 Vasas Sporttelep

VASAS KUBALA AKADÉMIA U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok