HÍREK

Bécsi túra

2018-02-05

Bécsi túra

A Rapid Wien csapatánál tett látogatást az Akadémia.

Neves ellenfél látta vendégül akadémiai csapataink hétvégén. A Rapid Wien akadémiája volt az ellenfél, akik az U18-as bajnokság harmadik helyén állnak Ausztriában. Különleges helyzetben találtuk magunkat, hiszen a „sógorok" bajnoki rendszere miatt U18-as csapatot kellett kiállítani, így U17-es és U19-es csapatunk keveréke állt fel, akik pedig a keretbe nem fértek be, azok Pölöskei Gáborhoz, az NB III-as csapathoz kerültek edzőmérkőzésre. 

U18
Rapid Wien – MTK Budapest 4-2 (Németh, Bidzilya)

Salkovics Gábor csapatában Vukman – Balogh, Molnár, Sághy, Jámbor – Bidzilya, Mezei, Törőcsik – Gréczi, Németh, Kapronczai tizenegy kezdett, a kispadon Tóth M., Balogh, Kovács, Pál és Doktorics várt bevetésre. A küzdős, hajtós mérkőzésen végül a házigazdák örülhettek, mert négy góljukra csak kettővel tudtunk válaszolni Németh és Bidzilya találataival.

U16
Rapid Wien – MTK Budapest 2-7 (Sali 4, Zuigéber 3)

U16-os csapatunk is a Rapidhoz látogatott, akik – U18-as csapatukhoz hasonlóan – a korosztályos bajnokság harmadik helyén állnak. Székely Zsolt csapatában Winter – Tarjáni, Várkonyi, Balogh, Kiss – Kata, Vertetics, Strohmayer – Szalka, Sali, Zuigéber kezdőcsapat lépett pályára, a kispadon Nagy, Dóra és Abért foglalt helyet. 

A mérkőzésen meggyőző fölényt alakítottunk ki, és végül két játékosunk szállította a gólokat. Zuigéber Ákos hármat szerzett, Sali Roland őt is túlszárnyalta, és négyszer talált a Rapid kapujába.

Azok a játékosok, akik nem utaztak el az akadémiai csapatokkal, az Ikarus BSE sporttelepen léptek pályára az Iváncsa KSE ellen. Kugli kezdőkén, Varasdi, Gézárt, Fodor, Dér, Forra, Zana és Dencinger pedig csereként kapott lehetőséget a második félidőben. Növendékeink jó teljesítményt nyújtottak, mi sem mutatja ezt jobban, mint az eredmény. Az első félidőben kétgólos előnybe került a vendég Iváncsa, a második félidőben Tóth Zoltán szépített, majd Dencinger Norbert 20 méterről lőtte ki a bal felsőt, így a végén döntetlen lett az edzőmérkőzés vége.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok