HÍREK

Befejeződött a bajnokság őszi idénye U13-as és U12-es csapatunk számára

2022-12-11

Befejeződött a bajnokság őszi idénye U13-as és U12-es csapatunk számára

Együtteseink a hazai bajnokság mellett nemzetközi tornákon is megmérettették magukat.

Szombaton utolsó bajnoki mérkőzését játszotta az őszi idényben előakadémiánk két zászlóshajója, U13-as és U12-es csapatunk.

U13-as együttesünk 14 bajnoki mérkőzéséből 11 alkalommal győztesen hagyta el a pályát, egyszer döntetlent játszott, kétszer pedig vereséget szenvedett.

U12-es gárdánk szintén 14 bajnoki összecsapást vívott ősszel, tíz győzelem és egy döntetlen és három vereség volt a mérlegük.

Két csapatunk a hazai bajnokik mellett előakadémiánk szakmai célkitűzésének megfelelően nemzetközi tornákon vett részt, valamint külföldi csapatok ellen játszott edzőmérkőzéseket.

U13-as fiataljaink augusztusban a csehországi Josef Surala Emléktornán, októberben a németországi NISPA Herbst Cup-on, míg decemberben a lengyelországi a Number One Cup-on mérettették meg magukat. Az említett tornákon olyan csapatokkal találkoztunk, mint az SK Slavia Praha, a GNK Dinamo Zagreb, az Arminia Bielefeld, az Eintracht Frankfurt, az 1. FSV Mainz 05, a Juventus és a PSV Eindhoven.

U12-es labdarúgóink szeptemberben a lengyelországi Pro Turnieje Super Cup-on, októberben a horvátországi Nogometni Turnir Prvi Koraci elnevezésű viadalon vettek részt, ahol többek között ellenfelünk volt a Lechia Gdansk, a Hajduk Split, a PSV Eindhoven, az NK Maribor és az NK Olimpija Ljubljana.

Az együttesre egy nemzetközi torna vár még 2022-ben, december 18-én az ausztriai Bécsújhelyen sorra kerülő NSG Steinfeld Trophy-ra kapott meghívást csapatunk.

Az U13 őszi eredményei IDE, míg az U12 eredményei IDE kattintva tekinthetők meg.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok