HÍREK

Bravúros győzelmet aratott U17-es csapatunk az FTC ellen - hétvégi körkép

2021-10-11

Bravúros győzelmet aratott U17-es csapatunk az FTC ellen - hétvégi körkép

Három akadémiai csapatunk lépett pályára a hétvégén a kiemelt bajnokságokban.

U17 Kiemelt bajnokság, 7. forduló

FTC U17 - MTK Budapest U17 1-2 (0-0)

Gólszerzőink: Tóth D. (72.), Hegedűs (78.)

MTK Budapest U17: Szolár - Szabó Sz. (Urbán, 52.), Varga, Tóth D. - Mucsányi, Lépő, Erdős, Hegedűs (Csöngei, 82.), Majoros (Balogh, 63.) - Barkóczi, Necula

Horváth Ádám vezetőedző értékelése: "A listavezető Ferencvároshoz látogattunk a Népligetbe. Jól kezdtük a meccset, több helyzetet sikerült kidolgoznunk, többet birtokoltuk a labdát, de nem sikerült gól szereznünk az első félidőben. A második játékrész Fradi-fölénnyel indult, ekkor két komoly helyzetet is megúsztunk. A mérkőzés hajrájában aztán kétszer is sikerült betalálnunk és bár a hazaiak hamar szépítettek, több gól már nem esett. A múlt héten jobban játszottunk, de nem sikerült győznünk, ma kevesebbet fociztunk, mégis nyertünk. Az FTC kapusának jobbulást kívánunk! A fiúkra nagyon büszke vagyok, igazi CSAPATKÉNT funkcionáltunk, ha kellett, csúsztak-másztak egymásért, és futballtudásukat is megcsillantották!"

U16 Kiemelt bajnokság, 7. forduló

MTK Budapest U16 - FTC U16 1-3 (0-1)

Gólszerzőnk: Bán (81.)

MTK Budapest U16: Radnóti - Almomani (Kiss, 83.), Béres, Csányi, Kákonyi - Weisz, Bán, Földi (Freyer, 76.) - Ebot (Borisza, 76.), Kenesei (Szabó, 87.), Herczeg (Kugyela, 76.)

Pap Tamás vezetőedző értékelése: "A mérkőzések kimenetelét befolyásoló játékhelyzetekben rosszul döntünk. Mezőnyben jól játszunk, de a támadóharmadban nem használjuk ki a lehetőségeinket, ez rendre megbosszulja magát. Örömteli viszont a fiatalok teljesítménye, megmutatták, hogy lehet rájuk számítani kiélezett körülmények között is."

U14 Kiemelt bajnokság, 7. forduló

Illés Akadémia-Haladás U14 – MTK Budapest U14 1-0 (1-0)

MTK Budapest U14: Monoki - Bárdi, Csóka, Lovász - Gaál, Zubor, Papp, Hornyák - Lisóczki-Mészáros, Garai, Soós (Szentmihályi, 41.)

Varga Péter asszisztensedző értékelése: "A mérkőzés elején sokat birtokoltuk a labdát, de a tömörülő védelmet nem tudtuk megbontani, sajnos nem igazán voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára. A hazai csapat eközben folyamatosan veszélyes kontrákkal operált, nehezen tudtuk ezeket kezelni. Egy pontrúgásból kerültünk hátrányba. A második játékrészben egy-két helyzetig jutottunk el, de nem voltunk elég frissek, kreatívak az ellenfél térfelén, nem azt a játékot játszottuk, ami az elmúlt fordulókban jellemzett minket. Kevés volt a jó egyéni teljesítmény a csapaton belül. Gratulálunk az Illés Akadémia csapatának! Köszönjük szépen, hogy a stadionban játszhattunk, óriási élmény volt a srácoknak."

U19-es és U15-ös csapatunk a hétvégén nem lépett pályára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok