HÍREK

Együttműködést kötöttünk a NORT Complex képességfejlesztő műhellyel

2022-09-06

Együttműködést kötöttünk a NORT Complex képességfejlesztő műhellyel

A közös foglalkozásokra csütörtökönként kerül sor a Mogyoródi úton.

Klubunk együttműküdést kötött a N.O.R.T. Complex Football egyéni- és kiscsoportos képesség- és személyiségfejlesztő műhellyel, melynek képzési metodikája az egyéni képességek tréningezését határozza meg: a kognitív, pszicho-motorikus (kondicionális és koordinációs), illetve a kommunikatív képességek fejlesztésére fókuszál sportág specifikus környezetben.

Többfunkciós célfelületekkel, saját fejlesztésű és szabadalom által védett fényforrásokkal komplex módon valósítja meg a sportolók fejlesztését.

Az együttműködés értelmében klubunk a csapatedzések mellett speciális fejlesztési lehetőséget biztosít előakadémiai játékosaink számára.

A foglalkozásokon az MTK-t Kenesei Krisztián képviseli edzőként, a N.O.R.T. Complex képességfejlesztő műhelytől Németh Roland, Ollé Tamás és Faragó Bálint felel majd a közös munka keretében megvalósuló szakmai munkáért.  

A foglalkozásokra minden csütörtökön 15-16 óráig kerül sor a Mogyoródi úti Sportközpont (1141 Budapest, Mogyoródi út 130.) füves pályáján. 

Az első foglalkozás dátuma: szeptember 8.

Az edzésrészvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni név és születési idő megadásával lehet az info@nortcomplex.com email-címen.

További részlelek, videók a nortcomplex.com weboldalon!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 10:00 Vasas Sporttelep

VASAS KUBALA AKADÉMIA U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok