HÍREK

Elkezdődött a Hidegkuti Youth Cup (Képgaléria)

2022-05-07

Elkezdődött a Hidegkuti Youth Cup (Képgaléria)

Szombaton 30 mérkőzést játszottak a csapatok a nemzetközi tornán.

Szombat délelőtt a Mogyoródi úton található M130 Sportközpontban megkezdődött az U8-as korosztály számára kiírt Hidegkuti Youth Cup.

A tornára hat országból érkező 12 együttest (MTK Budapest, MOL Fehérvár FC, Gödöllői SK, Újpesti TE, CFR Cluj, UTA Arad, MFA Mukachevo, Zbrojovka Brno, Sigma Olomouc, Wisla Kraków, Slovan Bratislava, FC DAC 1904) nem osztották külön csoportokba, hanem minden gárda két nap alatt 11 mérkőzést vívva, bajnoki rendszerben harcol a végső a győzelemért.

Az egyszerre négy pályán zajló, 1x20 perces, 4+1-es játékrendszerben megrendezésre kerülő torna szombati napján izgalmas, remek hangulatú, jó mérkőzéseket láthattak a kilátogatók.

U8-as csapatunk a Slovan Bratislava, az FC DAC 1904, a MOL Fehérvár FC és a Zbrojovka Brno ellen is magabiztos sikert aratott, míg az UTA Arad ellen szoros mérkőzésen végül 6-3-ra győzött.

Az első napon 30 összecsapást rendeztek, együttesünk mellett az Újpesti TE áll hibátlan mérleggel, míg a harmadik helyről partnercsapatunk, a Gödöllői SK várja a folytatást.

Vasárnap csapatunk az MFA Mukachevo, a Gödöllői SK, a Sigma Olomouc, a CFR Cluj, a Wisla Kraków és az Újpesti TE együtteseivel mérkőzik meg. Az első mérkőzés 10:25-kor kezdődik.

A teljes menetrend és az eredmények ITT érthetőek el!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok