HÍREK

Fejlesztő hatású mérkőzéseket játszottak alsó szekciós csapataink

2021-02-09

Fejlesztő hatású mérkőzéseket játszottak alsó szekciós csapataink

Székesfehérváron és Miskolcon vendégeskedett az U11 és az U10, az U8 és az U9 közös csapatokat kiállítva lépett pályára hétvégén a SKISA, valamint az ÚFC ellen, míg U7-es korosztályunknak nem volt mérkőzése.

A mögöttünk hagyott héten U11-es és U10-es csapatunk előbb Székesfehérváron, a MOL Fehérvár FC otthonában lépett pályára, Miskolcon a DVTK Legendák Kupáján vett részt.

U11-es együttesünk egy szervezett és agresszív csapat ellen lépett pályára Fehérváron. Az első negyedben az ellenfelünk dominált, meg is szerezte a vezetést, majd fokozatosan átvettük az irányítást és nem is engedtük ki a kezünkből. Sok helyzet alakult ki mindkét kapu előtt, mi több ziccerünket tudtuk kihasználni. A srácok végig fegyelmezetten és jól fociztak.

Miskolcon az első mérkőzésünkön szép gólokat szerezve sikerült jól indítani a tornát, azonban a második és harmadik csoportmeccsünkön sajnos hamar hátrányba kerültünk, és bár a meccsek végére átvettük a kezdeményezést, ez már késő volt. Az utolsó két helyosztó meccsre a fiúk ismét az első találkozón látott teljesítményüket hozták és magabiztos játékkal rukkoltak elő, ami mellé eredmény is párosult.

U11-es csapatunk kerete a MOL Fehérvár FC ellen és a DVTK Legendák Kupáján:

Csoma K.- Pató B., Vérten M. - Zubin M., Gazdik M., Pernyész T.- Koltai Á., Horváth K., Miklós A., Sinka M., Érsek M., Bíró F. és Csoma K., Koltai Á., Pató B., Pernyész T., Érsek M., Zubin M., Vörös B., Sinka M., Gazdik M., Bíró F.

U10-es együttesünk az alábbi csapattal utazott el Székesfehérvárra: Szobor N., Fábián P., Fodor F., Horváth Á., Dalnoki Z., Németh M., Malomsoki M., Biró M., Biró Á., Garabits L., Ryska S., Prém D., ahol minden játékos pályára tudott lépni.

A 4x20 perces mérkőzés végig nagy iramú volt, mindkét csapat tudatosságra törekedett. Minden játékhelyzetet megpróbáltak a játékosok játékkal megoldani, nem voltak nyomás alatt sem elrúgott labdák egyik féltől sem, így rendkívül hasznos volt számunkra a találkozó.

Miskolcon a torna minden mérkőzése fejlesztő hatású volt játékosainkra, bár sajnos nem minden találkozón sikerült jól játszanunk. Az első és második mérkőzésen lassan reagáltunk a kialakult játékhelyzetekre, illetve rossz döntéseket hoztunk. A harmadik mérkőzéstől kezdve azonban ez változott és feljavult a játékunk. Nehéz helyzetben is jól tudtak teljesíteni futballistáink.

A DVTK Legendák Kupáján részt vevő csapat: Szobor N., Fábián P., Fodor F., Horváth Á., Németh M., Malomsoki M., Garabits L., Ryska S., Prém D., Vörös D.

Az U8-as együttesünk szombaton a SKISA ellen játszott remek mérkőzést, ahol több kiemelkedő egyéni megmozdulás színesítette a találkozót. A hiányzókat az U7-es és az U9-es csapatból pótolták szakembereink.

A SKISA elleni keret: Szentmihályi K., Magyar M., Tátrai O., Mészáros Zalán, Nyári F., Szabó B., Polonkai D.,Polyák S.

Vasárnap a Tábor utcában az Újpest FC U9-es gárdájának ellenfele volt az U8, ahol a borongós időjárás ellenére nagyon jó hangulatú mérkőzést sikerült játszani. A hiányzókat U9-es futballisták pótolták, akik nagyon jó teljesítményt nyújtottak.

Az ÚFC elleni keret: Timár Á., Fani M., Somogyvári Á., Laczkó D., Tanoss-Franczia A., Lipcsei M., Szabó B., Nyári F.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok