HÍREK

Ferencváros elleni sikerrel növelte előnyét a tabellán U19-es csapatunk (videó)

2022-03-21

Ferencváros elleni sikerrel növelte előnyét a tabellán U19-es csapatunk (videó)

Horváth Dávid vezetőedző együttese 4-1-e nyert a zöld-fehérek ellen.

A dobogóért küzdő Ferencváros várt U19-es csapatunkra az Országos bajnokság A-csoportjának 5. fordulójában. Címvédő és listavezető együttesünk az első keret tagjai közül ezúttal Kovács Mátyásra és Vancsa Zalánra is számíthatott, az ő közreműködésüknek is köszönhetően pedig magabiztos győzelmet aratott.

A vezetést Vancsa góljával a 18. percben szereztük meg, Vasvári révén pedig 2-0-s előnnyel fordulhattunk a második játékrészre. Az említett duó a folytatásban újabb egy-egy találatot jegyzett, az FTC pedig 4-0 után szépíteni tudott, így alakult ki a 4-1-es végeredmény.

A legfőbb üldöző Puskás Akadémia mérkőzését későbbi időpontban játsszák, így az MTK Budapest U19-es csapatának előnye - egy meccsel többet játszva - jelenleg 8 pont a tabellán.

 

U19 Országos bajnokság A-csoport, 5. forduló

MTK Budapest U19 - Ferencvárosi TC U19 4-1

Gólszerzők: Vancsa (18., 60.), Vasvári (28., 72.), illetve Németh K. (73.)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth (Varga D., 84.), Juhász B., Helembai (Rohrbeck, 76.), Owusu - Szőke, Georgievski (Csontos, 76.) - Juhász L., Kovács Mátyás (Bene, 65.), Vancsa (Balogh M., 65.) - Vasvári

Horváth Dávid vezetőedző: "Az első 10-15 perc után kezdtük átvenni a mérkőzés irányítását és szép kombinációk után veszélyes támadásokat vezettünk, valamint sikerült gólokat is szereznünk ezekből. A második labdákat, szabadlabdákat nagy százalékban tudtuk begyűjteni. Ellenfelünk nagy energiát fektetett a felzárkózásba, de átvészeltük. A második játékrészben a szabad területeket jól játszottuk be és a 4 találat mellé több nagy helyzetet, ziccert dolgoztunk ki."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok