HÍREK

Folytatjuk az együttműködést!

2021-02-02

Folytatjuk az együttműködést!

Klubunk fontos szakmai megállapodást kötött a Gödöllői SK-val.

Tavaly szeptemberben már beszámoltunk róla, hogy az MTK Budapest több klubbal (ASI DSE, VSD, Mogyoród FC, Goldball ’94 FC, KISE, III. Ker TVE, Vác VLSE, Palota SE) kötött partneri megállapodást.

Jó hír, hogy a Gödöllői SK-val is folytatjuk az együttműködésünket, akikkel már hosszú évek óta remek kapcsolat áll fenn, az azonos szakmai irányvonal mellett a játékosok példaértékű felfelé áramoltatásának köszönhetően. Korosztályos csapatainkban szép számmal szerepelnek Gödöllőn nevelkedett tehetségek, de például az MTK Budapesthez nemrég visszatérő Varga Roland is a GSK-nál kapta meg az alapokat.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban Polyák Balázs, klubunk sportigazgatója, és Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői SK klubelnöke megállapodott a közös munka folytatásáról, így a térség legjobbjai továbbra is kék-fehérben versenyezhetnek.

A partneregyesületek kötött együttműködés jegyében klubunk kiemelt szakmai segítséget nyújt az egyesületeknek. A tehetséggondozás, a gyerekek továbbképzése és versenyeztetése mellett a megállapodás az edzőképzésre is kiterjed, annak fő eleme az egymás elleni edzőmérkőzések, valamint a felkészülési tornák szervezése, amelyeken mi is rendre részt veszünk korosztályos csapatainkkal, hogy ezzel is erősítsük a felek közötti kötődést. 

Ennek részeként - amint a járványügyi helyzeti újra engedi - partneregyesületeink játékosainak, edzőinek és képviselőinek lehetőséget biztosítunk NB I-es csapatunk hazai bajnoki és kupamérkőzésének megtekintésére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az MTK Budapest elkötelezett célja, hogy a jövőben még tovább bővítse partneri kapcsolatait, így folyamatosan zajlik az utánpótlásképző bázisok felkutatása.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok