HÍREK

Folytatódott a Bozsik torna és a Dunamenti Liga

2019-10-08

Folytatódott a Bozsik torna és a Dunamenti Liga

Újabb sikeres hétvégén vannak túl fiataljaink.

Az U11-es és az U10-es korosztály számára a hétvégén rendezték az „A” Kiemelt Bozsik Torna 4. fordulóját a Vasas Fáy utcai sporttelepén. Az ellenfelek ezúttal is az FTC, a Vác VLSE, az UTE, a Budapest Honvéd és a Vasas KLA voltak.

Herpai Márton, U11-es vezetőedző értékelése: – Ezúttal kissé hullámzóan játszottunk. Olykor remek egyéni teljesítmények révén jó játékot produkált a csapat, egy-egy mérkőzésen azonban rossz felfogásban játszva sikerült megnehezítenünk a saját dolgunkat. Összességében örömteli, hogy ismét jó mérkőzéseken tudtunk hasznos tapasztalatokat gyűjteni, valamint a srácok újfent élvezhették a labdarúgás és a játék szépségeit, örömeit!

Milkó Dávid, U10-es vezetőedző értékelése: – A legutóbbi eseményre kilenc játékost vittem, szerettem volna mindenkinek sok lehetőséget biztosítani. Tetszetős, kombinatív, labdabirtoklásra alapuló, rövidpasszos játékkal futballoztunk ismét. Külön öröm, hogy a nyáron érkező játékosok kezdik felvenni a ritmust és az MTK-stílust. Jó rendezésen, kiváló csapatokkal játszhattunk a hétvége folyamán.

Az U10-es csapat névsora: Csoma Kristóf, Vörös Bálint, Gazdik Mihály, Vérten Martin, Koltai Ábel, Érsek Márk, Szilágyi Fernandes Felix, Horváth Garaba Botond, Völgyi Miklós

Az U9-es és az U8-as csapatunk ezúttal Gödöllőn lépett pályára a Dunamenti Ligában.

Tóvizi Tamás, vezetőedző értékelése: – A Dunamenti Ligának hála, a gyerekek ezúttal is két nagyon hasznos mérkőzést tudtak játszani. Egyre több olyan dolgot láttam vissza a hétvégén, amit edzéseken tanulunk, de mivel a jó ellenfelek folyamatos nyomás alatt tartanak minket, így még gondolkodásban korán elfáradunk. Jó úton haladunk, a fejlődés folyamatos, de az út még nagyon hosszú.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok