HÍREK

Fővárosi rangadót nyert U19-es és U17-es csapatunk a hétvégén - körkép

2021-10-18

Fővárosi rangadót nyert U19-es és U17-es csapatunk a hétvégén - körkép

Így teljesítettek a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia csapatai a hétvégi fordulóban.

U19 Kiemelt bajnokság, 7. forduló

Budapest Honvéd-MFA U19 - MTK Budapest U19 1-3 (0-0)

Gólszerzőink: Guth (69.), Merényi (79.), Juhász L. (83.)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth, Fekete (Csernák, 75.), Juhász B., Csontos - Rimóczi (Horváth J., 65.), Szőke - Juhász L. (Varga D., 87.), Merényi (Földing, 87.), Gyuris (Juhász Á., 75.) - Balogh M.

Horváth Dávid vezetőedző értékelése: "Mindig élvezetes és nagy kihívás a kispestiek ellen játszani, hiszen amellett, hogy presztízs rangadóról van szó, tehetséges, jó csapatot alkotnak. Ennek megfelelően álltak a játékosok a mérkőzéshez. Az első játékrészben remek produkciót nyújtottunk, határozott védekezéssel és szép kombinációkkal, betalálni azonban nem tudtunk. Viszont ahogy mi szolgáltunk volna rá, hogy előnyhöz jussunk a szünet előtt, a fordulást követően a hazaiak dominaciája érvényesült. Szerencsére ezt az időszakot megúsztuk kapott gól nélkül. A mérkőzés hajrájában nagyszerűen összpontosítottunk, éltünk a kínálkozó lehetőségekkel és magunk javára fordítottuk a három pont sorsát, amihez az összes pályára lépő játékosok hozzá tudott tenni. Gratulálok a csapatnak!"

U17 Kiemelt bajnokság, 8. forduló

MTK Budapest U17 - Újpest FC U17 3-1 (2-1)

Gólszerzőink: Barkóczi (33., 48.), Necula (38.)

MTK Budapest U17: Szolár - Szabó Sz., Varga, Tóth D. - Herczeg, Lépő, Erdős (Csöngei, 61.), Hegedűs, Majoros - Barkóczi (Urbán II, 89.), Necula (Urbán I, 67.)

Kiállítva: Varga (65.)

Horváth Ádám vezetőedző értékelése: "Két részre bontanám a mérkőzést. A kiállításig jól játszottunk, kontroll alatt tartottuk a meccset és bár az Újpest szerzett vezetést, megérdemelten fordítottunk. A 65. percben azonban egy súlyos fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba kerültünk és ekkor egy másik mérkőzés kezdődött. 10 emberrel stabilan védekeztünk és a kontráinkban mindig benne volt a veszély. Az Újpestnek nem volt kidolgozott nagy helyzete, de rengeteg kapu elé beívelt labdát kellett semlegesítenünk. Gratulálok a fiúknak!"

U16 Kiemelt bajnokság, 8. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia U16 - MTK Budapest U16 1-0 (1-0)

MTK Budapest U16: Radnóti - Almomani (Kiss D., 76.), Béres, Csányi, Kákonyi - Weisz, Bán (Madarász, 91.), Földi (Szabó, 78.) - Ebot, Kenesei, Kugyela

Pap Tamás vezetőedző értékelése: "Mindent megtettünk a győzelemért, amikor kellett, küzdöttünk, amikor kellett, játszottunk, de tizenegyest rontottunk és a kapufánknál szerencsénk sem volt. Erőfeszíteseink így nem értek pontokat."

U15 Kiemelt bajnokság, 8. forduló

Paksi FC U15 – MTK Budapest U15 1-2 (0-0)

Gólszerzőink: Purzsa (60.), Szabó (80.)

MTK Budapest U15: Pirgi - Oláh, Csikós, Porkoláb, Iványos (Freyer,, 41.) - Urbán, Zubor, Weisz P. (Szabó 41.) - Cseh (Lisóczki-Mészáros, 53.), Csucsánszky, Purzsa (Csiha, 73.)

Fülöp Lajos vezetőedző értékelése: "Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen rendkívül értékes győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak a fegyelmezett játékhoz. Ellenfelünknek további sok sikert kívánok!"

U14 Kiemelt bajnokság, 8. forduló

MTK Budapest U14 – Vasas Kubala Akadémia U14 2-2 (2-2)

Gólszerzőink: Bárdi (3.), Zubor (7. - büntetőből)

Kiállítva: Lovász (44.)

MTK Budapest U14: Monoki (Szentmihályi, 41.) - Kárász, Csóka, Lovász, Gaál (Garai, 66.) - Polonkai (Makrai, 53.), Zubor, Hornyák - Bárdi, Papp (Soós, 53.), Lisóczki-Mészáros

Milkó Dávid vezetőedző értékelése: "Remekül kezdtük a mérkőzést, sajnos ellenfelünknek még a szünet előtt sikerült egyenlítenie. A találkozó egészére igaz, hogy végig kontrolláltan, motiváltan és fegyelmezetten játszottunk, a legjobb mérkőzésünket vívtuk a bajnokságban. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert egy félidőt emberhátrányban játszva sem változtatott a stílusán, nyomás alá tudta helyzeni a remek erőkből álló Vasast."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok