HÍREK

Fülöp Noel: "Annak örülünk, ha az edzésen gyakoroltak a pályán visszaköszönnek"

2022-05-09

Fülöp Noel: "Annak örülünk, ha az edzésen gyakoroltak a pályán visszaköszönnek"

U8-as csapatunk edzője - aki NB III-as csapatunk játékosa is egyben - értékelte csapata Hidegkuti Youth Cupon nyújtott teljesítményét.

Az MTK Budapest U8-as csapata a hétvégén 11 mérkőzésen aratott 11 győzelemmel, 94-16-os gólkülönbséggel nyerte meg a klubunk által először megszervezett nemzetközi utánpótlás-tornát, a Hidegkuti Youth Cupot. A sikert követően Fülöp Noel, az együttes edzője (és NB III-as csapatunk védője) értékelt.

Fülöp Noel edző: "Boldogok vagyunk a hibátlan mérleg miatt, de természetesen ebben a korosztályban még nem az eredmény az elsődleges. Annak örülünk leginkább, ha jól sikerül a játék és amit edzésen gyakoroltunk, azt a pályán visszaköszönni látjuk. Amennyiben ez sok helyzettel, gólokkal párosul, az persze külön öröm, főleg, hogy a gyerekeken is látszik, hogy boldogok, hogy ennyiszer a kapuba találtak. Nyugodtan futballoztunk, ha megtámadtak minket, akkor is igyekeztünk szépen kihozni a labdát és ha már előny birtokában voltunk, pontos passzokkal és a viszonylag nagy kapu segítségével mindig sikerült tovább növelni fölényünket."

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok