HÍREK

Három hazai, három idegenbeli meccs - hétvégi program

2020-09-25

Három hazai, három idegenbeli meccs - hétvégi program

U14-es csapatunk pihen, a többiek bajnoki mérkőzést játszanak.

U19-es csapatunk mérkőzése a Nyíregyháza Spartacus ellen elmarad. Az új - tervezett, nem véglegesített - időpont: 2020.10.10.

U17-es és U16-os gárdánk Felcsútra utazik a Puskás Akadémia otthonába, mindkét mérkőzés - a tervek szerint párhuzamosan - 10 órakor kezdődik.

U15-ös csapatunk Székesfehérvárra utazik, 14 órakor a MOL Fehérvár FC ellen szerepelnek. 

Az U13 és U12 hazai mérkőzésen, a Fehér úton fogadja a Gyöngyösi AK csapatait. Az U12 9:30-kor, az U13 11:00-kor lép pályára. Az üzemeltető a következő szabályozásokat léptette életbe a sporttelep területén: Kísérők nem léphetnek be a sporttelep létesítményeibe, kizárólag a mellékhelyiség használatára (a kőépületbe), ekkor KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. A sporttelep területén kihelyezett kézfertőtlenítők használata ajánlott. A kőépületbe való belépés kizárólag a főbejárat felől lehetséges. Az öltözőépület mellett található PadBall pályák melletti parkolórész használata tilos. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, kövessék a helyszíni rendező kéréseit, utasításait. A sporttelep területén a hatályos járványügyi szabályok betartása kötelező.

Felhívjuk a szülők, hozzátartozók, érdeklődők figyelmét, hogy csapatunk minden mérkőzésén a hatályos járványügyi szabályok betartása kötelező.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok