HÍREK

Horváth Petra Lyonban is letette a névjegyét

2021-01-22

Horváth Petra Lyonban is letette a névjegyét

2008-as születésű, egykori játékosunk a francia sztárcsapatnál is remek teljesítményt nyújt.

Horváth Petra tavaly alapembere volt U12-es fiú csapatunknak, mely a magabiztosan vezette a koronavírus-járvány miatt félbeszakított bajnokságot. Kivételes tehetsége nem kerülte el a szakemberek figyelmét, így a 2008-ban született futballistánk a francia Olympique Lyonnais gárdájához került.

Az együttes a női futball egyik legnagyobb és legsikeresebb csapatának számít, 18 bajnoki cím és 11 kupagyőzelem mellett hétszer hódították el a Bajnokok Ligáját.

Petra a francia nyelvvel és a közeggel még ismerkedik, de a futballpályán hamar letette a névjegyét: csapata meghatározó játékosa és első számú büntetőrúgója lett!

Teljesítményére a férfi szakág is felfigyelt, egy, a korosztályos fiúk között eltöltött tréning után jelezték, hogy Petrára a továbbiakban ott számítanak, egyelőre csak komolyabb meccsekre és tornákra jár a lányokkal, ami az OL-nél kifejezetten ritka.

Petrának a továbbiakban is nagyon sok sikert kívánunk, és bízunk benne, hogy még sok klubtársa tudja majd kamatoztatni valamelyik neves, nyugat-európai csapatnál a tehetségét és az MTK Budapest utánpótlásában megszerzett tudását!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok