HÍREK

Információk a sajtó képviselői részére a Jelgava elleni ifi BL-mérkőzéssel kapcsolatban

2022-09-09

Információk a sajtó képviselői részére a Jelgava elleni ifi BL-mérkőzéssel kapcsolatban

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion sajtópáholya meccsnapon 15 órakor nyit.

A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia U19-es csapata az Új Hidegkuti Nándor Stadionban szeptember 14-én, 16 órai kezdettel csap össze a lett FK Jelgavával az UEFA Ifjúsági Liga 1. fordulójában.

Felhívjuk a sajtó képviselőinek figyelmét, hogy a mérkőzésre csak előzetes regisztrációt követően áll módunkban belépést biztosítani. Az akreditációs kérelmet a szükséges adatok megadásával, ide kattintva lehet elküldeni. Akkreditációs határidő: szeptember 13. 16:00.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion sajtópáholya mérkőzésnapon 15 órakor nyit, megközelíteni pedig - a megszokottaknak megfelelően - a Brüll Alfréd utca és a Salgótarjáni utca sarka felől, a sorompóknál lehetséges. Az akkreditációk a helyiség bejáratánál vehetőek fel, ahol a fotós kollégák (fényképes igazolvány leadása mellett) fotósmellényüket is megkapják. Az UEFA rendelkezései szerint a maszk használata zárt térben nem kötelező, de erősen ajánlott.

Parkolóhelyeket csak erősen limitált számban tudunk a sajtó képviselőinek rendelkezésére bocsátani.

A mérkőzést követően sajtótájékoztatókra kerül sor, míg a játékosokkal interjú készítésére a sportolói bejáratnál lesz lehetőség. Mozgóképes tartalom - a sajtótájékoztatók és a mixed zone kivételével - nem készíthető. A sajtótájékoztatón és a zárt térben történő játékosinterjúk során FFP2-es maszk használata kötelező.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok