HÍREK

Rangos nemzetközi tornán lett harmadik U11-es csapatunk

2023-05-03

Rangos nemzetközi tornán lett harmadik U11-es csapatunk

Együttesünk Szlovákiában többek között a Liverpool FC és a Club Brugge KV ellen is pályára lépett.

Az előakadémiai korosztályos együtteseink szakmai célkitűzéseinknek megfelelően folyamatosan nemzetközi tornákon vesznek részt. 

A mögöttünk hagyott hétvégén U11-es csapatunk mérettette meg magát további 15 gárda társaságában a Trencsénben rendezett This is my Sen elnevezésű tornán.

A viadalt bajnoki rendszerben rendezték 6+1-ben, így minden együttes 15 darab 18 perces mérkőzést játszott három nap alatt.

Együttesünk a Liverpool FC, a KS Górnik Zabrze és az MŠK Žilina ellen 1-0-ra, a Sparta Praha ellen 5-1-re, az MFK Ružomberok és az FC Spartak Trnava ellen 3-1-re, az FC Baník Ostrava és a Slavia Praha ellen 2-0-ra, az FATK ellen 3-0-ra, az FK AS Trenčín ellen pedig 4-0-ra győzött.

Fiataljaink emellett 1-1-es döntetlent játszottak Club Brugge KV és a WKS Śląsk Wrocław csapataival, míg az SK Slovan Bratislava (0-1), a HNK Hajduk Split (0-2) és az FC DAC 1904 (1-4) ellen vereséget szenvedtek.

Együttesünk így tíz győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel bronzérmes lett a dunaszerdahelyi FC DAC 1904 és a Club Brugge KV mögött.

A mérkőzéseket a 10 ezer fő befogadására alkalmas Sihot Stadionban rendezték, ahol az FK AS Trenčín is játssza hazai mérkőzéseit Szlovákiában.

Milkó Dániel vezetőedző így értékelte a tornát: - Összességében egy nagyon jól szervezett tornán vettünk részt, ahol lehetőségünk volt mindenkivel megmérkőzni és elmondható, hogy nem volt kimondottan gyenge csapat a tornán, minden mérkőzés kiélezett volt. Külön öröm volt számunkra, hogy legfeljebb két olyan mérkőzés volt, ahol nem a mi játékunk, elképzelésünk dominált, hanem ellenfelünké, viszont az összes többi meccsen fel tudtuk venni a ritmust, és több alkalommal is mi domináltunk. A srácok tisztességesen helytálltak és megmutatták, hogy magabiztos, szervezett, ötletes és kombinatív játékkal bárkivel fel tudják venni a versenyt. Szerencsére ők is látják, hogy az általuk befektetett energia meghozza a kívánt eredményt a játék és helyezés szempontjából is. Nagyon büszke vagyok az általuk nyújtott teljesítményre és az elért harmadik helyezésre.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok