HÍREK

Lengyelországi tornával zárta a felkészülést az U13, hibátlan maradt az U12

2021-09-10

Lengyelországi tornával zárta a felkészülést az U13, hibátlan maradt az U12

Szombaton mindkét együttesünk megkezdi bajnoki szereplését.

A tervezettnél egy héttel később - a Békéscsaba 1912 Előre SE elleni összecsapás későbbi időpontban kerül lejátszásra - megkezdi bajnoki szereplését U13-as és U12-es csapatunk. Együtteseink szombaton a Monori SE vendégei lesznek, az U12 10 órakor, míg az U13 12 órakor lép pályára a Balassi Bálint utcai stadionban.

Mindkét csapatunk az országos bajnokság Dél-keleti csoportjában szerepel, ellenfeleink a következő gárdák lesznek: Békéscsaba 1912 Előre SE, Budafoki LC, Budapest Honvéd-MFA, Gödöllői SK, KTE LA, Monori SE, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Szolnoki MÁV Utánpótlás FC, III. Ker. TVE.

Az őszi idény a tervek szerint december 5-ig tart, addig 13 találkozót játszanak majd a fiúk.

U12-es csapatunk az ETO FC Győr elleni mérkőzésen

A felkészülést július 19-én kezdő csapataink az idősebb korosztályokhoz hasonlóan Lipóton edzőtáboroztak egy hetet. Moskovits Gábor U13-as és Tóvaj Kristóf U12-es együttese is július végén játszotta az első felkészülési mérkőzését, melyet rengeteg találkozó követett a bajnoki rajtig.

U13-as gárdánk a felkészülés zárásaként Krakkóba utazott, ahol az elmúlt hétvégén a 34. alkalommal sorra kerülő Międzynarodowym Turniej im. Adama Grabki elnevezésű tornán vett részt. A fiatalok hatalmas élménnyel gazdagodtak, ugyanis a Wisla Krakkó 35 ezer néző befogadására alkalmas stadionjában játszották a mérkőzéseiket.

U12-es csapatunk kilenc felkészülési összecsapásán veretlen maradt, kétszer ráadásul egy évvel idősebb társaság ellen.

Az U13 felkészülési mérkőzéseiről IDE, míg az U12 előkészületi találkozóiról IDE kattintva találnak bővebb információkat.

A 3. fordulóban, a következő hétvégén hazai környezetben lépnek pályára a fiúk, akkor partneregyesületünk, a Gödöllői SK lesz az ellenfelünk.

Fotó: wisla.krakow.pl

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok