HÍREK

Magabiztosan nyert az U19, ötgólos bajnokin győzött az U16 - hétvégi körkép

2021-09-13

Magabiztosan nyert az U19, ötgólos bajnokin győzött az U16 - hétvégi körkép

Így teljesítettek akadémiai csapataink a kiemelt bajnokság 3. fordulójában. Körkép a hétvégi eredményeinkről.

U19 Kiemelt bajnokság, 3. forduló

MTK Budapest U19 - ETO FC Győr U19 3-0 (1-0)

Gólszerzők: Vasvári (21.-büntetőből, 85.), Fekete (64.)

MTK Budapest U19: Csenterics - Guth, Fekete, Juhász B. (Földing Engelbert), Helembai - Juhász L., Rimóczi (Merényi), Gyuris (Szöllősi), Szőke - Balogh M., Vasvári

Horváth Dávid vezetőedző értékelése: "Egy stílusosan játszó, jó formában lévő ellenfelet sikerült felülmúlnunk. Voltak időszakok, amikor a küzdelem dominált leginkább, valamint előfordultak kapkodó megoldások, de a győzelemhez vezető út azon múlt, hogy végig megvolt a fegyelem az előzetesen megbeszélt tervhez. Az sem vetette vissza a csapatot, hogy kényszerűségből kellett mindhárom alkalommal cserélni, jól szálltak be a beálló játékosok. Gratulálok a csapatnak!"

U17 Kiemelt bajnokság, 3. forduló

Puskás Akadémia U17 - MTK Budapest U17 1-1 (0-1)

Gólszerzőnk: Barkóczi (31.)

MTK Budapest U17: Szolár - Szabó (Urbán II.), Varga, Tóth D. - Almomani, Lépő, Mucsányi, Hegedűs, Majoros (Balogh) - Barkóczi (Urbán I.), Necula (Csöngei)

Horváth Ádám vezetőedző értékelése: "Két jól felkészített csapat mérkőzött meg egymással. Férfias küzdelem zajlott a pályán, az első félidőben talán mi, a másodikban a Felcsút játszott egy picivel jobban. Nagyon nagy munkát tettek a fiúk a meccsbe, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Mindent kiadtak magukból, ez a hozzáállás és mentalitás messzire vihet minket!"

U16 Kiemelt bajnokság, 3. forduló

MTK Budapest U16 - ETO FC Győr U16 3-2 (1-1)

Gólszerzőink: Földi (37., 52.), Béres (61.)

MTK Budapest U16: Radnóti - Katona, Béres (Kiss), Kákonyi (Borisza), Csányi - Weisz (Ilyés; Varga), Bán, Földi (Madarász), Ruzicska, Herczeg - Kenesei

Pap Tamás vezetőedző értékelése: "75 percig jól futballoztunk, élveztük azt a játékot, amire minden héten törekszünk. Az utolsó 15 percben pedig megmutattuk, hogy kell egymásért küzdeni. Dolgozunk tovább, hogy még jobb teljesítményt tudjunk nyújtani."

U15 Kiemelt bajnokság, 3. forduló

MTK Budapest U15 – PMFC U15 0-0

MTK Budapest U15: Tóth - Kárász, Porkoláb, Freyer (Csikós), Balázsi - Szabó, Kugyela, Weisz P. (Urbán) - Nagy Á. (Purzsa), Csucsánszky, Pinti (Cseh)

Fülöp Lajos vezetőedző értékelése: "Sajnos ezen a mérkőzésen nem tudtunk hosszabb ideig minőséget produkálni. A mérkőzés szépen lassan csordogált és ebből kifolyólag törvényszerű volt a döntetlen a szervezett, jó fizikumú Pécs ellen."

U14 Kiemelt bajnokság, 3. forduló

Budapest Honvéd-MFA U14 – MTK Budapest U14 2-1 (1-1)

Gólszerzőnk: Polonkai (24.)

MTK Budapest U14: Monoki - Bárdi, Zoltai, Lovász, Zsolnai (Ferencz) - Polonkai, Zubor, Hornyák - Garai (Puruczki), Gaál, Lisóczki-Mészáros (Tímár)

Milkó Dávid vezetőedző értékelése: "A mérkőzésre a 2009-es csapatból segítségünkre sietett 4 játékos, akik felvették a versenyt a bajnokság egyik legjobb csapatával. A mérkőzés Honvéd-vezetéssel kezdődött, amit még az első félidőben kiegyenlítettünk, sajnos az utolsó percekben egy oldal szabadrúgásból a Honvéd gólt szerzett, ezáltal megnyerte a mérkőzést. Büszkék vagyunk a csapatra, remek játékot produkálva, végig irányítva a mérkőzést, 7 fiatalabb játékossal a keretben azt gondolom, ez nagy siker mind a gyerekeknek mind a stábnak!"

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 12:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U17

VS

ETO FC GYŐR U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok