HÍREK

Meccsdömping

2018-03-02

Meccsdömping

A RUK bajnokságban és nemzetközi kupán is harcba szálltak a kicsik.

2007

Remekül kezdte a gleisdorfi tornát Balogh – Porkoláb, Kiss – Zubor – Cseke, Molnár (csereként: Fazekas, Zéher) összetételű csapatunk, a harmadik, Sturm Graz elleni mérkőzés volt a leghasznosabb: a saját bőrükön tapasztalhatták meg a fiúk, hogy milyen az, amikor az ellenfél a legkisebb hibát/határozatlanságot is azonnal góllal bünteti. Az utolsó két találkozó ki-ki meccset hozott, sajnos csak az egyik dőlt el a mi javunkra, így még az elődöntők előtt indulhattunk haza. Ezúttal nem lehet kérdés, hogy ki érdemelte ki a gárda legjobbja címet: Zubor Ádám több periódusban is a „hátára vette” a csapatot, az öt meccsen rúgott 8 gólja önmagáért beszél.

csoport:
MTK Budapest 2007–LASK Linz 5-0 
Gsz.: Zubor Ádám (3), Cseke Kolos, Kiss Regő
MTK Budapest 2007–TSV Hartberg 2-0 
Gsz.: Fazekas Bendegúz, Zubor Ádám
MTK Budapest 2007–SK Sturm Graz 3-6 
Gsz.: Zubor Ádám (3)
MTK Budapest 2007–NZ Gleisdorf 1-0 
Gsz.: Zubor Ádám
negyeddöntő:
MTK Budapest 2007–Pelletz WAC 1-2 
Gsz.: Molnár Ábel

2008

Balassagyarmat csapatait fogadtuk a RUK bajnokságban Bodnár – Fodor, Zubor – Adi, Konkoly, Varga M – Gyulai, illetve Lakatos – Farkas, Hajba – Vancsura, Molnár, Erdélyi – Orosz (Császár) összeállításban. A hóesésben lejátszott meccseken nem volt nagy nyomás rajtunk, így inkább csak kötetlen focizgatás jutott a fiúknak. Néha ilyen is kell!

MTK 2008 „A"–Balassagyarmat 2007 „A" 15-5 
Gsz.: Adi Bence (5), Konkoly Patrik (3), Gyulai Miklós (2), Zubor Ádám (2), Varga Márton (2), Fodor Márk

MTK 2008 „B"–Balassagyarmat 2007 „B" 19-8 
Gsz.: Orosz Gergő (5), Császár Vince (4), Molnár István (3), Erdélyi Zsolt (3), Vancsura Vendel (3), Hajba Olivér

2008
 

A sűrű 5+1-es mezőnyben, palánkos pályán, 10 perces rapid meccseken kellett bizonyítani a Tamás – Orosz – Adi, Konkoly, Varga M – Járvás (Gyulai, Molnár) összeállítású csapatunknak Gleisdorfban. A könnyű síppal befújt közvetett szabadrúgások ezeket a rövid összecsapásokat is széttördelték, ezért a hatékonyság volt a perdöntő a meccseken. A csoportmeccseken csapongó volt a játék, a továbbjutásos szakaszra viszont magunkra találtunk és valósággal lefociztuk ellenfeleinket. Konkoly megalkuvás nélküli játéka és fontos góljai külön említést érdemelnek!

MTK Budapest 2008–RZ Pellets WAC 3-1 
Gsz.: Járvás Zsolt, Konkoly Patrik, Varga Márton
MTK Budapest 2008–TSV Hartberg 3-1 
Gsz.: Adi Bence (3)
MTK Budapest 2008–SK Sturm Graz 0-3
MTK Budapest 2008–FC Gleisdorf 2-0 
Gsz.: Adi Bence, Konkoly Patrik

negyeddöntő
MTK Budapest 2008–Fussballschule Raffl 7-1 
Gsz.: Orosz Gergő (2), Járvás Zsolt, Konkoly Patrik, Adi Bence, Molnár István, Varga Márton

elődöntő
MTK Budapest 2008–Haladás VSE 3-1 
Gsz.: Konkoly Patrik (2), Varga Márton

döntő
MTK Budapest 2008–NK Drava Ptuj 2-0
Gsz.: Konkoly Patrik (2)

2009
Öröm, hogy az MTK Budapest 2009-es csapata az Ostoici – Märcz, Barkóczi – Hunyadi – Arató, Jásper (Borbély, Gombás, Turbucz, Gölöncsér) felállásban is fel tudta venni a versenyt a legtöbb csapattal, és mindenki hozzá tudta tenni a saját játékát. A Graz elleni összecsapás kivételével kiegyensúlyozottan játszottak a srácok, jó döntések jellemezték a gyermekeket, és a befejezések is többször jól sikerültek. A középdöntős mérkőzésen hamar hátrányba kerültünk, de abból felállva kis híján a továbbjutást is kiharcolhatta volna a gárdánk, amit egy váratlan kiállítás gátolt meg végül.

Eredmények:
MTK Budapest 2009–NK Maribor 1-1 
Gsz.: Gombás Levente
MTK Budapest 2009–TSV Hartberg 3-0 
Gsz.: Jásper Ferenc András, Gombás Levente, Turbucz Gábor
MTK Budapest 2009–SK Sturm Graz 0-5
MTK Budapest 2009–GAK Juniors 1-0 
Gsz.: Hunyadi Gergő

Középdöntő:
MTK Budapest 2009–Szombathelyi Haladás 2-4 
Gsz.: Gombás Levente (2)

2009

Technikásan és bátran futballozott az MTK Budapest „B” csapata. A Saincaize – Borbély, Pók – Huszár, Gombás, Jásper – Andó (Arató) összeállítású együttes tagjai előszeretettel alkalmazták gyakorlatban is a cseleket, lefordulásokat, de külön dicséret illeti a fiúkat a támadójátékukért. A mindenáron előre történő játék, a beindulások hasznos elemei voltak ma a játékunknak, amiből több helyzet is kialakult. Ezt kell tovább erőltetni, és akkor még többször mehet haza mindenki a győzelem boldogságában elmerülve!

MTK Budapest „B”–Balassagyarmat 2008 „B” 15-6 
Gsz.: Gombás Levente (6), Huszár Marcell (5), Andó Artúr (3), Pók Domokos

Jó produkciót mutatott be a Gombás – Barkóczi, Hunyadi – Görög, Doroszlay, Turbucz – Érsek (Lakakisz) összeállítású MTK Budapest „A” csapata, amely végig tapadva az ellenfelére, majd a végén kiegyenlítve értékes pontot szerzett. A védekezésben kemények és legtöbbször határozottak, a támadásban gyorsak és olykor kombinatívak voltunk, egyedül a helyzetek értékesítése szempontjából adódhatna hiányérzetünk, de feledteti mindezt az összességében jól kinéző, szép játékunk. Gratulálok!

MTK Budapest „A”–Balassagyarmat 2008 „A” 5-5 
Gsz.: Doroszlay Botond (2), Görög Vincent (2), Érsek Patrik

2009

Önmagát alulteljesítve szerzett bronzérmet az MTK Budapest 2009-es csapata (Saincaize – Zsitnai – Doroszlay, Hunyadi – Érsek (Turbucz, Gombás)), amely 4 győzelem mellett 3 vereséget is elszenvedett. Más kérdés, hogy – igaz, nem jó játékkal – helyzetei alapján a háromból kettő nem megérdemelt volt, de így jár, aki sorra elpuskázza a helyzeteit. Ennél sokkal több van bennünk, amiből nem is szabad engedünk!

Eredmény:
MTK Budapest 2009–FC Siófok 4-1
Gsz.: Doroszlay Botond (2), Turbucz Gábor, Gombás Levente
MTK Budapest 2009–UTE 3-0 
Gsz.: Doroszlay Botond (2), Érsek Patrik
MTK Budapest 2009–Videoton FC 1-6 
Gsz.: Érsek Patrik
MTK Budapest 2009–Ferencváros 0-1
MTK Budapest 2009–Győri ETO 0-2
MTK Budapest 2009–Videoton FC 2-0 
Gsz.: Zsitnai Marcell, Turbucz Gábor
MTK Budapest 2009–Gyirmót FC Győr 5-1
Gsz.: Turbucz Gábor (2), Doroszlay Botond, Hunyadi Gergő, Érsek Patrik

2010

A ritka körülmények többségét a torna végéig sem sikerült a saját javára hasznosítania a mezőnykapusokkal felálló Orji – Lakakisz, Dénes, Pernyész – Érsek (Huszár, Molnár, Sárdi, Sinka, Völgyi) U8-as együttesünknek. Az ellenfél letámadás-gyilkos hazaadásait nem tudtuk elégszer kizárni, a sikeresen oldalra szorított labdákat a vonalak hiányában volt sokkal nehezebb megszereznünk, a hosszú indításoknál és kapuskirúgásoknál sajnos jellemző helyezkedési hibáink voltak, az öt mezőnyjátékos ellen kevésszer találtunk átlövési lehetőséget, az 5x2-es kapu pedig számos gólhelyzetünknél bizonyult túl kicsinek... Próbálgattuk a cseleket és némileg az összjátékot is több-kevesebb hibával, viszonylag jól bele is álltunk a meccsekbe, de a számunkra szokatlan körülmények között láthatóan otthonosan mozgó ellenfelekkel szemben csupán változatos eredményeket tudtunk felmutatni, így ma a bronz lett a miénk.

MTK Budapest 2010–NK Maribor 3-0 
Gsz.: Érsek Márk (2), Lakakisz Parisz
MTK Budapest 2010–TSV Hartberg 2-1 
Gsz.: Dénes Zalán, Huszár Samu
MTK Budapest 2010–SK Sturm Graz 0-1 
MTK Budapest 2010–GAK Juniors 4-0 
Gsz.: Lakakisz Parisz (2), Orji Dávid, Huszár Samu

negyeddöntő:
MTK Budapest 2010–SK Rapid Wien 2-1 
Gsz.: Lakakisz Parisz (2)

elődöntő:
MTK Budapest 2010–SK Sturm Graz 0-3

bronzmérkőzés:
MTK Budapest 2010–Fussballschule Raffl 6-0 
Gsz.: Lakakisz Parisz (4), Orji Dávid, Völgyi Miklós

2010

Remek egyéni teljesítményeken nyugvó „szuperprodukciót” nyújtott az Ángyás – Orji – Lakakisz, Pernyész – Érsek (Nagypál, Völgyi) csapatunk a mai RUK bajnokin. A Vác ellen már ősszel is jól játszottunk, ennek ellenére vereséggel hagytuk el a pályát, ezúttal azonban sikerült az eredményt is a magunk javára fordítani a meccset végig uralva, az első pillanatoktól kezdve rendkívül határozott és kifejezetten minőségi játékkal. Jó volt látni, hogy az 50 perc alatt szinte végig az történt, amit mi akartunk. 

MTK Budapest 2010–Váci VLSE 2009 „A” 4-2 (2-1) 
Gsz.: Lakakisz Parisz (2), Pernyész Tádé, Dénes Zalán

2011

A RUK alközponti bajnokság U8-as korosztályában a 11. fordulóját játszotta hazai környezetben az MTK 2011-es Cser M. – Csécs – Simon, Cser N. – Kosdi (Ács, Kovács) összetételű együttesünk. Sajnos voltak hiányzóink Malomsoki Milán és Sajgál Peti személyében, de így is a hét, szerzett gólunk idősebb ellenfelünkkel szemben dicséretes főleg, főleg, mert háromgólos hátrányból sikerült egyenlíteni. Korni újra igazolta, hogy ha formában van, ki a „cselkirály”, ezt három góllal fokozni tudta. Noel ismét megmutatta oroszlánszívét, öröm volt nézni párharcait több kilóval nehezebb/erősebb ellenfeleikkel szemben. Petit inkább csak a második játékrészre sikerült felizzítani. Levi, Berci betegségükből felépülve ma halványabban játszottak sok volt a pontatlan átadásuk, de harcoltak keményen. Kovács Noel jól illeszkedett játékunkba, rá jellemzően letámadásainak eredménye volt 2 gólja. 7 oda, 7 ide kapusunk Maxim is pozitívan hozzájárult a döntetlen eredmény eléréséhez. Közönség szórakoztató mérkőzést játszottunk, ehhez kellett az ellenfél, szülők és persze mi is.
 
MTK Budapest 2011–VÁC UPSE 7-7 
Gsz.: Kosdi Kornél (3), kovács Noel (2), Cser Noel, Simon Péter

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok