HÍREK

Négy játékosunk is ott van az U19-es válogatott bő keretében a márciusi Eb-selejtezők előtt

2022-03-10

Négy játékosunk is ott van az U19-es válogatott bő keretében a márciusi Eb-selejtezők előtt

Vancsa Zalán, Kovács Mátyás, Helembai Márk és Horváth Artúr is meghívót kapott Tímár Krisztián szövetségi edzőtől.

Az U17-hez hasonlóan az U19-es válogatott is Európa-bajnoki selejtezők előtt áll. Tímár Krisztián szövetségi edző a márciusi időszakra az eggyel fiatalabb korosztályhoz hasonlóan alakította ki együttese programját. A bő keret négy napot készül együtt Telkiben, majd a szűkített névsorra felkerülők néhány nappal később az elit kör helyszínére, Győrbe utaznak.

Az MTK Budapest labdarúgói közül a szakmai stáb ezúttal négy játékosnak postázott meghívót: Vancsa Zalán, Kovács Mátyás, Helembai Márk és Horváth Artúr lehetnek ott a nemzeti csapat bő keretének összetartásán, míg Guth Ádámmal biztonsági tartalékként számolnak.

A négy játékos március 13-tól 17-ig Telkiben készül, majd a szűkített keretbe bekerülők három nappal később utaznak Győrbe. Az ETO, illetve a Gyirmót stadionjában rendezett selejtezők során a magyar U19-es válogatott először március 21-én, Törökország ellen szerepel, három nappal később pedig Izrael lesz a rivális. Az elit selejtezőkört a mieink március 26-án, Skócia ellen zárják.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok