HÍREK

Rangos nemzetközi tornára utazik augusztusban U19-es bajnokcsapatunk

2021-07-16

Rangos nemzetközi tornára utazik augusztusban U19-es bajnokcsapatunk

Az új idényben az UEFA Ifjúsági Ligában is induló együttesünk meghívást kapott a zágrábi 18. Mladen Ramljak Memorial tornára.

Az MTK Budapest U19-es csapata is részt vesz az elmúlt években az egyik legrangosabb nemzetközi U19-es tornává vált, 18. alkalommal megrendezésre kerülő Mladen Ramljak Memorial tornán. A GNK Dinamo Zagreb által szervezett, meghívásos megmérettetésre augusztus 5. és 8. között kerül sor, a nyolc résztvevő között az MTK mellett a török Fenerbahce, a holland Feyenoord, a lengyel Legia Varsó, a dán Midtjylland, a cseh Slavia Praha, az olasz Udinese Calcio és a házigazda horvát Dinamo Zagreb U19-es együttese szerepel.

A Mladen Ramljak Memorialon az elmúlt években részt vett többek között a Real Madrid, az Atlético Madrid, a Valencia, az Espanyol, a Porto, a Benfica, a Dinamo Moszkva, a Zenit, a Galatasaray, az Eintracht Frankfurt és a Rapid Wien U19-es csapata, és olyan, azóta már a nemzetközi felnőtt futballban is magasan jegyzett játékosok is pályára léptek a torna elmúlt 17 évében, mint Luka Modric, Mateo Kovacic, Alen Halilovic, Dejan Lovren vagy Dani Olmo.

Az idei tornán 2003. január 1. után született játékosok vehetnek részt. A szervezők a nyolc csapatot két csoportba osztják, az első három napon 2x40 perces csoportmérkőzésekre kerül sor, majd a zárónapon következnek a helyosztók (a döntő esetében 2x40, a 3.,5 és 7. helyért játszandó összecsapásokon 2x30 perces találkozók).

U19-es bajnoki címvédő csapatunknak a szeptemberben kezdődő UEFA Ifjúsági Ligára is remek felkészülésént szolgál majd a zágrábi torna, hiszen az Ifjúsági Bajnokok Ligájaként is emlegetett sorozatban valamelyik UEFA-tagország U19-es bajnokát kapják majd ellenfélnek fiataljaink.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok