HÍREK

Sikeres féléven van túl partneregyesületi programunk

2020-12-22

Sikeres féléven van túl partneregyesületi programunk

A járványhelyzet okozta nehézségek ellenére is eredményesen telt az elmúlt hat hónap.

Klubunk partneregyesületi programjába július óta az alábbi klubok kerültek be: III. ker. TVE, ASI DSE, Goldball ’94 FC, KISE, Mogyoród FC, Palota SE, Vác VLSE, VS Dunakeszi.

Az együttműködés négy fő területre bontható: OTP Bank Liga-mérkőzéslátogatás, partneregyesületi tornák, bemutató edzések, játékosok leigazolása.

OTP Bank Liga-mérkőzéslátogatás:

Partneregyesületeink játékosainak, edzőinek és vezetőinek minden hazai OTP Bank Liga mérkőzésre belépési lehetőséget biztosítottunk, amíg nem lettek zártkapusak a bajnokik - fontosnak érezzük ezt, hiszen segítenek a kötődés kialakulásában. 

Partneregyesületi tornák:

Jó hangulatú, sportszerű mérkőzéseket láttunk mindegyik tornán, a játékvezetőknek alig volt dolguk. A vírushelyzetre való tekintettel megnyitót, díjátadót nem tudtunk tartani, a játék volt a lényeg. U11-ben és U9-ben az MTK és a Gödöllő volt nagy harcban az első helyért, U10-ben pedig a Komáromi régióválogatott fogta ki a legjobb napot az indulók közül. Sok ügyes játékos megmutatta magát, közülük többen azóta már az MTK Budapest korosztályos edzésén is lehetőséget kaptak erre.

Bemutató edzések:

Az MTK Budapest egy-egy korosztálya a partneregyesületeink pályáján mutatta be a képzési metódusát. Mindhárom helyszínen nyitott, érdeklődő edzőkollégákkal találkoztunk, a foglalkozások után megvitattuk a látottakat, megválaszoltuk a felmerülő kérdéseket. A partneregyesületek természetesen írásos szakanyagot/edzésvázlatot is kaptak, valamint a videóelemzők segítségének köszönhetően videóanyagot is.

Játékosok leigazolása:

A program talán legfontosabb feladata, hogy a partneregyesületek legtehetségesebb játékosai klubunkhoz kerüljenek. Az eddigi partneregyesületi munka során 44 játékos került a látószögünkbe, a gyerekek több mint fele már MTK-s próbaedzésen is megmutathatta képességeit, az arra érdemesek fejlődését természetesen továbbra is figyelemmel kísérjük. Remélhetőleg a nyári átigazolási időszakban megtörténnek majd az első partneregyesületi átigazolások is.

Köszönjük minden partneregyesületünknek az eddigi együttműködést, 2021-ban reményeink szerint még hatékonyabban tudunk együtt dolgozni, további korosztályokra is szeretnénk kiterjeszteni a közös események megszervezését.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 16:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U13

VS

FERENCVÁROSI TC U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok