HÍREK

Sikeres napokon vannak túl alsó szekciós csapataink

2021-01-31

Sikeres napokon vannak túl alsó szekciós csapataink

U8-as, U9-es és U11-es együttesünk edzőmérkőzést játszott, míg U10-as gárdánk kiskunhalasi tornán vett részt.

U11:
MTK Budapest U11–Budai FC Tabán U12 7-5
Gólszerző: Zubin (2), Marton (2), Pernyész, Vérten, Érsek 

MTK Budapest: Csoma - Bíró, Gazdik, Vérten - Pató, Pernyész - Zubin, Koltai, Sinka. 
Cserék: Miklósi, Szilágyi-Fernandes, Marton, Érsek, Horváth.

Gelics Márton értékelése: - A rendkívül szimpatikusan focizó Budai FC Tabán U12-es csapata ellen sok jó egyéni teljesítményt láthattunk, emellett kiváló lehetőség volt számunkra, hogy a  8+1-es játékrendszert gyakoroljuk.

U10 (X. Szilády-Halasi Kebpro Kupa):
Csoportmérkőzések:
MTK–Kiskunmajsa 11-0
Gólszerző: Szobor (4), Németh (3), Ryska (2), Fodor, Prém 

MTK–Paks 6-3
Gólszerző: Fodor (2), Ryska (2), Németh (2)

Aranyág:
MTK–Szilády RFC 5-1
Gólszerző: Németh (3), Ryska (2)

MTK–SZEOL 6-0
Németh (2), Ryska, Szobor, Vörös, Horváth  

A keret: Fábián Péter, Fodor Félix, Horváth Ármin, Németh Milán, Prém Domonkos, Ryska Stepan, Szobor Noel, Vörös Domokos.

Tóvizi Tamás értékelése: - A kialakult helyzet miatt régóta ez volt az első tornánk, így a gyerekek nagyon várták már. Ez meg is látszott a játékon, nagyon élvezték a srácok a torna minden egyes percét, ami kimagasló teljesítményekkel párosult. Bár nem minden ellenfelünk tudta megnehezíteni a dolgunkat, így is hasznos volt a kupa, hiszen a fiúknak élmény volt, szakmailag pedig tudtuk gyakorolni az edzéseken tanult alapelveket! Az aranyérem mellett Németh Milán szerezte a legtöbb gólt a tornán, Ryska Stepan pedig bekerült a torna válogatottjába! 

U9:
Csapatunk a hétvégén nem lépett pályára, viszont hétközben két találkozót is játszott.

Boros Dávid értékelése: - Csütörtökön a Mészöly, pénteken pedig a Dalnoki Akadémia volt az ellenfelünk, így a keret minden tagja pályára tudott lépni. A Mészöly elleni mérkőzésünkön a kisebb ellenállás miatt - az ellenfélben leginkább egy évvel fiatalabbak játszottak - gyakorolni tudtuk az ellenfél térfelén történő védekezést, valamint a rendezett védelem megbontását és a támadás befejezéseket. A Dalnoki elleni meccsen a gyerekek nagyon jó felfogásban és formában játszottak, így megérdemelt volt itt is a nagyarányú győzelmünk, bár ellenfelünk is törekedett minden esetben a tudatos játékra. 

U8:
FTC–MTK Budapest 7-28
Gólszerző: Bolesza Olivér (10), Fani Massimo (9), Jávor Júda (3), Vörös Ákos (2), Nyári Ferdinánd (2), Polonkai Döme, Tímár Ádám.

MTK Budapest: Timár Ádám, Fani Massimo, Vörös Ákos, Bolesza Olivér, Jávor Júda, Nyári Ferdinánd, Polonkai Döme.

Jakab Dávid értékelése: - Mindkét együttesben sok tehetség játékos lépett pályára, ezúttal nekünk nagyon jól jött ki a lépés, remek egyéni teljesítmények mellett csapatként is jól funkcionáltunk. A jó iramú, 4x20 perces összecsapáson a mi akaratunk érvényesült jobban, ezzel a mérkőzés képét teljesen a saját játékstílusunkhoz tudtuk igazítani. Így végül megérdemelten arattunk nagyobb arányú győzelmet egy olyan ellenfél ellen, akivel mindig szoros csatákat vívunk. Külön öröm, hogy a csapatban most már nem először játszott Polonkai Döme, az U7-es korosztály játékosa, aki a jó játéka mellett gólt is szerzett.

U7-es csapatunknak szabad hétvégéje volt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 16:00 Vyšné Opátske (Szilvásapáti)

VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok