HÍREK

U11-es csapatunk adta a torna legjobb játékosát Horvátországban

2024-05-14

U11-es csapatunk adta a torna legjobb játékosát Horvátországban

Együttesünk ötödik helyen végzett az Adria Soccer Cupon.

U11-es csapatunk a mögöttünk hagyott hétvégén a horvátországi Porec városában vett részt a 18 együttest felvonultató Adria Soccer Cupon.

A szervezők a résztvevőket három darab hatos csoportba osztották, fiataljaink az A-csoportban a horvát Dinamo Zagreb elleni 2-1-es vereség ellenére az első helyén zártak, miután az olasz Donatello Calcio ellen 2-0-ra, az osztrák LASK Linz ellen 1-0-ra, a szlovén NK Dekani ellen szintén 1-0-ra, míg az osztrák FSR RAFFL ellen 2-0-ra győztek.

A legjobb hat együttes az arany ágon folytatta tovább a küzdelmeket, ahol újabb öt találkozó várt a fiúkra. 

Együttesünk a legjobbak ellen is szoros mérkőzéseket játszott, a szerb FK Crvena Zvezda elleni döntetlen (1-1) után az osztrák SK Rapid Wien és a horvát Dinamo Zagreb is 1-0-ra tudott győzni, majd zárásként jött újabb két osztrák ellenfél, az FC Blau-Weiss Linz ellen 1-0-ra sikerült diadalmaskodni, míg az SK Sturm Graz ellen 1-1 lett a végeredmény.

Gárdánk így az ötödik helyen zárta a rangos viadalt, a dobogóra a Dinamo Zagreb, az FK Crvena Zvezda és az SK Sturm Graz állhatott fel.

Egyéni díj nélkül nem maradtunk, az edzők döntése alapján a torna legjobb játékosa csapatunk futballistája, Garannikov Marat lett!

Milkó Dániel vezetőedző így értékelte a viadalt: - Minden csapattal nagyon szoros és kiélezett mérkőzést tudtunk játszani. Egy szűk, nem a legjobb minőségű kis pályán, ahol nem mindig a játék szépsége dominált, ennek ellenére is voltak olyan periódusaink vagy meccseink, amikor a ránk jellemző játékkal tudtunk támadásokat felépíteni és helyzeteket kialakítani. Gratulálok a srácoknak, hiszen ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk és elkerüljük az utolsó másodpercekben kapott pontrúgás gólokat, akkor reális cél lett volna számukra a dobogós helyezés.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-07-27 10:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U13

VS

GÖDÖLLŐI SK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok