HÍREK

U14, U15: Kiélezett meccsek az Illés Akadémia-Haladás ellen

2019-11-11

U14, U15: Kiélezett meccsek az Illés Akadémia-Haladás ellen

Hátrányból fordított az U15, bosszantó vereséget szenvedett az U14.

U15 I. osztály, 12. forduló

MTK Budapest–Illés Akadémia-Haladás 3-2 (1-2)

MTK Budapest: Szolár – Almomani, Kis, Ördög, Markgáf (Danyi 58.) – Kalocsány, Mucsányi, Forró (Tóth 58.) – Urbán II. P. (Lauri 69.), Majoros, Erdős (Mészáros 78.).

Gólszerző: Majoros Benjamin (2), Urbán II. P. illetve Sági, Frák.

Bodnár Gábor értékelése: – Nagyon korán vezetést szereztünk, ez kicsit megnyugtatta a csapatot, és valószínűleg ennek tudható be, hogy az ellenfél fordítani tudott az első félidőben. A srácok a szünetben ezt jól kezelték, és úgy mentek vissza a második félidőre, hogy minden energiájukat és tudásukat fel akarják használni a győzelem megszerzéséhez, ami végül sikerült is. A második félidőben a játék képe is sokat javult, gratulálok a fiúknak!

U14 I. osztály, 12. forduló

MTK Budapest–Illés Akadémia-Haladás 1-3 (1-1)

MTK Budapest: Radnóti – Kövér (Lehel 72.), Farkas, Béres, Ottucsák (Freyer 65.) – Guger (Urbán 54.), Lovász (Mudri 54.), Weisz – Herczeg, Sebestyén (Szijártó 65. majd Sus 72.), Ruzicska.

Gólszerző: Ruzicska Miklós illetve Fischl, Katona, Karvalics.
Sárga lap: Farkas illetve Katona, Karvalics, Stefanich.

Horváth Ádám értékelése: – Tíz nap alatt ez volt a harmadik mérkőzésünk, talán az első húsz perc tompasága ezzel volt magyarázható. Ma sok gondunk adódott a pontrúgások hárításával, sajnos ezekből két gólt is kaptunk. Az első félidőben – nagyon szép akció végén – még egyenlítettünk, és 1-2-nél is volt esélyünk egalizálni, de az ellenfél kapusa kivédte a ziccereinket. Az Illés dinamikus, agresszív futballt játszott és nem érdemtelenül nyerte meg a mérkőzést. Nekünk meg kell tanulnunk ilyen típusú csapatok ellen is a saját játékunkat játszani!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok