HÍREK

U15, U14: Győztes tavaszi nyitány

2021-02-22

U15, U14: Győztes tavaszi nyitány

Mindkét csapatunk három pontot szerzett a KTE LA ellen az első tavaszi fordulóban.

Országos U15, 16. forduló
MTK Budapest–KTE LA 4-0 (2-0)

Gólszerző: Kiss (10., 43.), Herczeg (24.), Ilyés (69.)

MTK Budapest: Radnóti - Katona, Almomani, Csányi (Béres 51.), Borisza - Bán, Weisz M. (Varga Á. 59.), Madarász (Ilyés 41.) - Kiss, Kenesei, Herczeg.

Horváth Ádám értékelése: - Nagyon várta már mindenki a bajnoki rajtot. A héten lehetett érezni a fiúkon, a vasárnapi már tétmeccs lesz. Nagyon jól kezdtünk, jó sebességben járattuk a labdát, folyamatosan a Kecskemét térfelén voltunk. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ha valamiért hiányérzetünk lehet, az a helyzetkihasználás! Hétvégén Kisvárdán nehezebb dolgunk lesz!

Országos U14, 16. forduló
MTK Budapest–KTE LA 2-1 (0-0)

Gólszerző: Purzsa (77., 79.), illetve Nagy (71.)

MTK Budapest: Tóth (Farkas 81.) - Oláh (Cseke 72.), Porkoláb, Simon, Molnár (Csóri 26.) - Urbán, Kugyela, Lovász (Konkoly 72.) - Cseh, Pinti (Purzsa 72.), Weisz P. (Freyer 41.)

Moskovits Gábor értékelése: - Az első félidőben irányítottuk a meccset, sok helyzetet kialakítottunk, de még a legnagyobb ziccerekből sem találtunk a kapuba. A második félidőben már nem tudtunk ugyanolyan nyomást gyakorolni, aminek következtében az egyébként szimpatikusan játszó ellenfelünk az első helyzetéből a 71. percben meg is szerezte a vezetést. Rögtön a gólt követően meccslabdája is volt a Kecskemétnek, de a kapusunk bravúrja után megfordítottuk a mérkőzést két Purzsa-góllal. A meccs egészét tekintve megérdemelt a győzelmünk, de jelentős hiányérzetem van a mutatott játékunk miatt. Volt a szezonban több olyan vesztes meccsünk, amikor a jó játéknak örülhettem, most a három pont ellenére sem vagyunk elégedettek. Jobbulást kívánok a megsérült Molnár Mártonnak, Oláh Olivérnek pedig gratulálok, kiváló játékkal mutatkozott be az MTK kék-fehér mezében.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok