HÍREK

U19-es bajnokcsapatunkat köszöntöttük

2021-08-14

U19-es bajnokcsapatunkat köszöntöttük

A Kisvárda elleni bajnoki szünetében kapták meg az aranyérmeiket U19-es csapatunk játékosai és edzői.

A múlt héten két utánpótlás bajnokcsapatunkat is köszönthettük már a stadionban, most pénteken pedig ismét egy olyan együttes tagjait üdvözölhettük, akik a legutóbbi szezonban aranyérmet szereztek.

U19-es csapatunk ősszel sok gonddal küszködött, és a téli szünetben így csak a hetedik helyről várhatta a legjobb nyolc csapat play-off csatáját. Ám Horváth Dávid együttese nagyszerű hajrával végül odaért az első helyre, nem is akármilyen teljesítménnyel, hiszen 11 győzelem mellett csak 1 döntetlenünk és mindössze 2 vereségünk volt, a legtöbb rúgott és legkevesebb kapott gól is a csapatunk nevéhez fűződik.

A gárda a bajnokság megnyerésével kivívta a jogot az Ifjúsági Ligában indulásra, amely az U19-es korosztály Bajnokok Ligájának felel meg. Emellé nem maradt el az egyéni siker sem: Biben Barnabás a rájátszás gólkirályi címét tudhatja magáénak.

A  bajnoki címet elérő játékosoknak és edzőknek Zakor Sándor tulajdonos, valamint Selei András sportmenedzser adta át az aranyérmeket a Kisvárda elleni bajnoki szünetében.

Szép volt fiúk!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 14:00 Felcsút, Puskás Akadémia Pancho Aréna

PUSKÁS AKADÉMIA FC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok