HÍREK

U7-es partneregyesületi tornát rendeztünk

2022-05-13

U7-es partneregyesületi tornát rendeztünk

Ezzel lezárult az MTK Budapest tavaszi partneregyesületi tornasorozata, amelyen 5 korosztályban összesen 59 csapat versengett.

Ötödik tavaszi partneregyesületi tornánkat az U7-es korosztálynak szerveztük, ezúttal az Alsónémedi, az ASI DSE, a Balassagyarmat SE, a Budakalászi MSE, az FC Esztergom, a Gödöllői SK, a Jászfényszaru VSE és a Péceli SSE korosztályos játékosainak részvételével.

Az érmeket és a különdíjakat ezúttal Mezei Szabolcstól, saját nevelésű NB I-es játékosunktól vehették át a GSK, a JVSE és az MTK játékosai, illetve Klész Kira (ASI) a torna felfedezettjének járó elismerést, Ballagó Alex (Jászfényszaru) pedig a torna legjobbjának díját.

Ezzel lezárult az MTK Budapest tavaszi partneregyesületi tornasorozata, amelyen 5 korosztályban összesen 59 csapat versengett. Tornáinkon legalább 400 játékos mutathatta meg tudását, közülük jópáran rendszeres résztvevői lettek korosztályos edzéseinknek, de a többieknek is hasznos sportélményeket és fejlődési lehetőséget tudtunk biztosítani.

Köszönjük még egyszer minden partneregyesületünknek a részvételt és együttműködést, folytatjuk a közös tehetségkutató és nevelő munkát!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-05-21 10:00 Kecskeméti Széktói Stadion

KTE LA U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok