HÍREK

UEFA Ifjúsági Liga: Szerdán játsszuk a visszavágót a Sparta Praha ellen

2021-10-18

UEFA Ifjúsági Liga: Szerdán játsszuk a visszavágót a Sparta Praha ellen

Kétgólos előnyből várja csapatunk az idegenbeli mérkőzést.

A 2020/2021-es szezonban elért U19-es bajnoki aranyéremnek köszönhetően idén az MTK Budapest U19-es együttese képviselheti Magyarországot az ifjúsági Bajnokok Ligájának tekinthető UEFA Ifjúsági Ligában.

Bár a tavalyi bajnokcsapatunkból több meghatározó játékos már a felnőtt futballban, kölcsönben szerepel, így nem számíthat rájuk a Kanta József-Horváth Dávid edzőpáros, a Sparta Praha elleni párharc első mérkőzésén remek játékkal és látványos gólokat szerezve 3-1-es győzelmet arattak fiataljaink az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Szerdán 14 órától a cseh fővárosban rendezik meg a visszavágót, amelyre már kedden elutazik csapatunk, a mérkőzést megelőző nap délutánján már Prágában tartunk edzést.

A hetedik alkalommal kiírt Ifjúsági Ligában idén 2003. január 1. után született játékosok léphetnek pályára, kiegészülve maximum három túlkorossal, akik 2002. január 1. után születtek. A versenykiírás szerint csak olyan külföldiek léphetnek pályára, akik legalább három éve csapatunkban játszanak, így Clinton, Kaka és Drljo sem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. Winter Dániel, Lehoczky Roland és a rájátszás gólkirálya, Biben Barnabás egyaránt kölcsönben futballozik jelenleg, ahogy Zuigéber Ákos is, a korban megfelelő Kosznovszky Márkra pedig azért nem számíthat a stáb, mert az előző idényben nem lépett pályára együttesünkben.

A szerdai visszavágóról honlapunkon élő, szöveges közvetítésben számolunk be, de a találkozót megelőzően is helyszíni tartalmakkal jelentkezünk majd közösségi felületeinken. A prágai klub tájékoztatása szerint a meccs élőben nézhető lesz a live.sparta.cz weboldalon.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-24 16:00 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U13

VS

FERENCVÁROSI TC U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok