HÍREK

Újabb klub csatlakozott partneregyesületi programunkhoz

2021-02-11

Újabb klub csatlakozott partneregyesületi programunkhoz

Szakmai megállapodást kötött klubunk és a Kistarcsai Városi Sport Club.

Újabb klubbal bővült partneregyesületi programunk, miután klubunk szakemberei, valamint Győri István, a Kistarcsai Városi Sport Club egyesületi elnöke sikeresen megállapodtak a közös folytatásról.

A partneregyesületek kötött együttműködés jegyében klubunk kiemelt szakmai segítséget nyújt az egyesületeknek. A tehetséggondozás, a gyerekek továbbképzése és versenyeztetése mellett a megállapodás az edzőképzésre is kiterjed, annak fő eleme az egymás elleni edzőmérkőzések, valamint a felkészülési tornák szervezése, amelyeken mi is rendre részt veszünk korosztályos csapatainkkal, hogy ezzel is erősítsük a felek közötti kötődést. 

Ennek részeként - amint a járványügyi helyzeti újra engedi - partneregyesületeink játékosainak, edzőinek és képviselőinek lehetőséget biztosítunk NB I-es csapatunk hazai bajnoki és kupamérkőzésének megtekintésére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az MTK Budapest elkötelezett célja, hogy a jövőben még tovább bővítse partneri kapcsolatait, így folyamatosan zajlik az utánpótlásképző bázisok felkutatása.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 12:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK U17

VS

ETO FC GYŐR U17

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok