HÍREK

Újabb klubok csatlakoztak partneregyesületi programunkhoz

2021-10-01

Újabb klubok csatlakoztak partneregyesületi programunkhoz

Klubunk több egyesülettel kötött szakmai megállapodást.

Újabb klubokkal bővült programunk, így már az MTK Budapest partneregyesületének számít a III. Ker. TVE, az Abonyi KID FC, az ASI DSE, az Asterix SC Érd, a Baráti Bőrlabda FC, a BSE Palóc Farkasok UP SE, a Budakalászi MSE, a Budapest Micro Club, a Dány KSK, az FC Esztergom, a Goldball '94 FC, a Gödöllői SK, a Kartal SE, a Kerepesi VSE, a Kistarcsai Városi Sport Club, a KISE, a Mogyoród FC, a Nyáregyháza SK, a Palota Sportegyesület, a Péceli Spartacus SE, a Pilisvörösvári UFC, a Ráckeve VAFC és a Városi Sportegyesület Dunakeszi.

A partneregyesületekkel kötött együttműködés jegyében klubunk kiemelt szakmai segítséget nyújt az egyesületeknek. A tehetséggondozás, a gyerekek továbbképzése és versenyeztetése mellett a megállapodás az edzőképzésre is kiterjed, annak fő eleme az egymás elleni edzőmérkőzések, valamint a felkészülési tornák szervezése, amelyeken mi is rendre részt veszünk korosztályos csapatainkkal, hogy ezzel is erősítsük a felek közötti kötődést. 

Ennek részeként partneregyesületeink játékosainak, edzőinek és képviselőinek lehetőséget biztosítunk NB I-es csapatunk hazai bajnoki és kupamérkőzésének megtekintésére az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az MTK Budapest elkötelezett célja, hogy a jövőben még tovább bővítse partneri kapcsolatait, így folyamatosan zajlik az utánpótlásképző bázisok felkutatása.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-20 09:30 MTK UTÁNPÓTLÁS SPORTKÖZPONT

MTK U12

VS

BUDAPEST HONVÉD-MFA U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok