HÍREK

Újpesti diadal

2018-04-17

Újpesti diadal

Fordítottunk és ötöt lőttünk az Újpestnek.

U15

UTE–MTK Budapest 1-5 (1-1)

MTK Budapest: Horváth – Caló, Juhász B., Dancs, Tóth – Bene, Rohrbeck, Szőke – Zulahi, Artner, Vancsa.

Kispad: Unger, Kiss, Schiszler, Jakab, Juhász L., Bán.

Csere: Artner helyett Juhász L. (41. perc), Rohrbeck helyett Schiszler (47. perc), Tóth helyett Kiss (58. perc), Vancsa helyett Bán (74. perc), Szőke helyett Jakab (74. perc), Horváth helyett Unger (74. perc)

Gólszerző: Vancsa (22. perc, 50. perc, 70. perc), Zilahi (62. perc), Juhász L. (73. perc)

Pinezits Máté értékelője: – A mérkőzés elejétől jó felfogásban és ritmusban játszottak a srácok. Hiába szerezte meg a vezetést ellenfelünk, a gól után is a saját stílusunkban folytattuk, és ennek számos gólhelyzet és öt gól lett az eredménye. Intenzív és fárasztó hét van a gyerekek mögött, melynek következtében rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtak.

U14

UTE–MTK Budapest 7-2 (3-2)

MTK Budapest: Melegh – Juhász Á., Csernák, Bebők, Szabó – Merényi, Szentandrási, Szöllősi – Horváth, Sárközi, Kiss.

Kispad: Tóth, Juhász Gy., Jova, Kovács, Gáti, Korógyi, Hadzsi.

Csere: Szentandrási helyett Korógyi (11. perc), Juhász Á. helyett Juhász Gy. (56. perc), Sárközi helyett Gáti (65. perc), Horváth helyett Hadzsi (65. perc)

Gólszerző: Szentandrási (2. perc), Szöllősi (6. perc)

Szemerédy Koppány nyilatkozata: – Kiváló kezdés után meghatározó egyéni hibákat elkövetve kivégeztük magunkat. Az ellenfél érdemeit dicséri, amit ők képesek voltak megtenni, mi nem. Tanuljunk belőle!

U12

Csapatunk a Varga Zoltán emléktornán szerepelt, melyen U13-as csapatokkal mérkőztünk, így a „kicsik" egy korcsoporttal feljebb meccseltek, de ez nem látszott meg az eredményen.

Mihályi Tamás beszámolója: – A csoportkörből négy pontot szerezve jutottunk tovább a felsőházba, megelőzve a BVSC-t és a Veliko Tarnovo együttesét. A második napon az Alsórákos elleni győztes negyeddöntőt követően az UTE ellen diadalmaskodtunk az elődöntőben, így jöhetett a döntő, ott a Ferencváros U13-as csapata megérdemelten győzőtt le bennünket, de említésre méltó, hogy a focit mi játszottuk.

Keret: Radnóti, Hemmert, Farkas, Bacsa, Almomani, Mudri, KAtona, Péterfi, Oláh-Sebők, Bátor, Lehel, Sus.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok