HÍREK

Véget ért az őszi Bozsik-torna és Dunamenti Liga

2019-11-14

Véget ért az őszi Bozsik-torna és Dunamenti Liga

Az U10-es és az U11-es csapatból összesen öt játékosunk lépett pályára az All Star-mérkőzésen.

A Bozsik-torna őszi sorozatának utolsó fordulójára került sor, melyen ismételten az UTE, a Vasas KLA, a Budapest Honvéd FC, a Vác VLSE és az FTC korosztályos csapatai ellen játszott U11-es csapatunk.

A csapat tagjai: Biró, Ostoici - Märcz, Hajós, Ferencz, Érsek, Király, Doroszlay, Varga, Timár, Krausz, Kovács, Zsolnai, Nagy.

Herpai Márton értékelése: – Az idei szezonban ez volt az eddig legkevésbé jól sikerült tornánk. Sokat szenvedtünk a pályán, nem volt meg a kellő játékritmusunk és a motivációnk sem volt megfelelő. Szépségtapaszt a Vasas elleni mérkőzés jelentett, valamint több olyan játékos jó egyéni teljesítménye, akik az év eleje óta nagy fejlődésen mentek keresztül. Az ilyen tapasztalatok is segíthetik a fejlődésünket, a srácokkal keményen dolgozunk tovább.

U10-es együttesünk szintén pályára lépett a Budapest Honvéd által szervezett tornán, ahol három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel zárták a napot.

Milkó Dávid értékelése: – Az első mérkőzés kivételével szép MTK-s futballt játszottunk, olyan csapatok ellen sem tértünk el a filozófiánktól, melyek magas nyomást tettek ránk, aminek külön örülök, hiszen ezektől a mérkőzésektől fejlődnek a gyerekek. Az utolsó mérkőzésen olyan futballt produkált a csapat, amelyet még nem láttam tőlük, ráadásul az ország egyik legjobb csapata, a Ferencváros volt az ellenfél.

Az utolsó őszi forduló krónikájához hozzátartozik, hogy az MLSZ döntése értelmében úgynvezett All Star-mérkőzésre került sor a torna végén. Az összecsapáson klubunkat az U11-es csapatból Bíró Marcell, Doroszlay Botond és Hajós Lőrinc, míg az U10-es együttesből Pató Bertalan és Huszti Gergő képviselte.

Véget ért az őszi Dunamenti Liga is, melyen U9-es gárdánk mérettette meg magát.

Tóvizi Tamás értékelése: – A Dunamenti Liga őszi utolsó fordulójában először a Vasassal, majd a Grosics Akadémiával játszottunk. A Vasas elleni meccsünket kissé álmosan kezdtük, de a második félidei játékunk már megfelelő volt. Ezután a Grosics ellen már magabiztosan kezdtük a mérkőzést és hamar el is tudtuk dönteni az összecsapást. A srácok végig nagyon tudatosan fociztak. Támadásban kombinatív volt a csapat, remekül bontottuk meg az ellenfelek védelmét, majd az így kialakult létszámelőnyös játékhelyzetek többségét jól is játszottuk le. Védekezésünk megfelelő volt, keveset hibáztunk. Gratulálok a srácoknak, hajrá, MTK!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok