HÍREK

Véget ért az U12-es bajnokság, a Champions Trophy még hátravan

2022-06-06

Véget ért az U12-es bajnokság, a Champions Trophy még hátravan

Bécsben lép majd pályára együttesünk.

A hétvégén lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését U12-es csapatunk a 2021/2022-es szezonban. A pontvadászat dél-keleti csoportjában 27 mérkőzést vívott meg együttesünk, ellenfeleink a III. Ker. TVE, a KTE Labdarúgó Akadémia, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC, a Monori SE, a Budafoki LC, a Budapest Honvéd-MFA, a Békéscsaba 1912 Előre SE és partneregyesületünk, a Gödöllői SK voltak.

Fiataljaink két mérkőzés kivételével az összes találkozójukat megnyerték. A bajnokság gólkirályát is csapatunk adta Angyal Adrián személyében, aki 54 találatig jutott. Bognár Zsolt ugyanezen a listán harmadik lett, ő 41 gólt szerzett.

Előakadémiánk szakmai célkitűzésének megfelelően csapataink a játékosok fejlődése érdekében minél több magas színvonalú nemzetközi tornán vesznek részt. Az U12 a külföldi edzőmérkőzések mellett ősszel Lengyelországban, tavasszal pedig kétszer Németországban lépett pályára rangos viadalon.

A szezon viszont még nem fejeződött be csapatunk számára, a Bécsben sorra kerülő Champions Trophy még hátravan.

Az osztrák fővárosban június 18-án és 19-én lép pályára együttesünk. A torna összes résztvevője egyelőre nem ismert, de német, francia, olasz, horvát, szerb és román sztárcsapatok ott lesznek Bécsben.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-29 10:00 UTE ATLÉTIKAI STADION

UTE U13

VS

MTK U13

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok