HÍREK

Véget ért az U13-as bajnokság, hétvégén a Juventus ellen játszunk

2022-06-02

Véget ért az U13-as bajnokság, hétvégén a Juventus ellen játszunk

A szlovéniai Champions Trophyn vesz részt együttesünk.

Szerda délután lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését U13-as csapatunk a 2021/2022-es szezonban. A pontvadászat dél-keleti csoportjában 27 mérkőzést vívott meg együttesünk, ellenfeleink a III. Ker. TVE, a KTE Labdarúgó Akadémia, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Szolnoki MÁV Utánpótlás FC, a Monori SE, a Budafoki LC, a Budapest Honvéd-MFA, a Békéscsaba 1912 Előre SE és partneregyesületünk, a Gödöllői SK voltak.

Fiataljaink négy mérkőzés kivételével az összes találkozójukat megnyerték, viszont a szezon még korántsem fejeződött be számukra.

Előakadémiánk szakmai célkitűzésének megfelelően csapataink a játékosok fejlődése érdekében minél több magas színvonalú nemzetközi tornán vesznek részt. Az U13 a külföldi edzőmérkőzések mellett ősszel Lengyelországban, tavasszal pedig Spanyolországban lépett pályára rangos viadalon.

A szezon fő eseménye viszont a hétvégén következik. Csapatunk ugyanis a szlovéniai Koper városába utazik, ahol részt vesz a Champions Trophy elnevezésű tornán.

A 24 együttest felvonultató viadalon csapatunk a B-jelű hatosba került, ahol az osztrák ASV Juniors Vösendorf, a szerb FK Akademija Bambi Zrenjanin, a szlovén NK Olimpija Ljubljana, a román CFR Cluj, valamint az olasz Juventus lesz az ellenfele.

A csoportok első két helyén végző csapatok a negyeddöntőbe jutnak, a 3. és 4. helyen végzők a 9-16., míg az 5. és 6. helyen zárók a 17-24. helyekért harcolhatnak.

A 25 perces mérkőzésének az FC Koper otthona, a 4.000 fő befogadására alkalmas Stadion Bonifika ad otthont.

Együttesünk a csoportmérkőzéseket szombaton vívja, 9:30-kor a CFR Cluj, 11:30-kor a Juventus, 13:30-kor az FK Akademija Bambi Zrenjanin, 15:30-kor az NK Olimpija Ljubljana, 17 órakor pedig az ASV Juniors Vösendorf ellen, a folytatásra vasárnap kerül sor.

A tornán a Partizan Beograd, az FC Spartak Trnava, az FC Koper, az FK Crvena Zvezda, az SK Sigma Olomouc, az US Triestina, a TSV 1860 München és TSC Backa Topolya is részt vesz.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok