HÍREK

Zártkapu a Lantoson - Hétvégi program

2020-09-18

Zártkapu a Lantoson - Hétvégi program

Csapataink ismét pályára lépnek a bajnokságban, fontos információk a helyszíni szabályokról.

U19-es együttesünk Debrecenbe utazik, ahol a DVSC-DLA ellen lép pályára a cívisvárosiak akadémiáján. A rendező együttes pályarendszabályait, illetve a hatályos járványügyi szabályokat kötelező betartani. A debreceni akadémia területére kizárólag maszkban van lehetőség.

U17-es és U16-os csapatunk hazai pályán, a Lantos Mihály Sportközpontban fogadja a Vasas KA csapatait. 

Fontos információ, hogy a mérkőzés vezetőségi döntés értelmében zártkapus, megtekintésére így nincs mód senkinek, aki nem a csapat vagy a stáb tagja. A Lantos Mihály Sportközpontba való belépés tilos a mérkőzések előtt, alatt és után is.

U15-ös és U14-es együttesünk szintén a Vasas KA-t fogadja, ők a Fehér úti Sporttelepen játszanak. Kísérők nem léphetnek be a sporttelep létesítményeibe, kizárólag a mellékhelyiség használatára (a kőépületbe), ekkor KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró maszk viselése. A sporttelep területén kihelyezett kézfertőtlenítők használata ajánlott. A kőépületbe való belépés kizárólag a főbejárat felől lehetséges. Az öltözőépület mellett található PadBall pályák melletti parkolórész használata tilos. A parkolóhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, kövessék a helyszíni rendező kéréseit, utasításait. A sporttelep területén a hatályos járványügyi szabályok betartása kötelező.

Az U13 és U12 a III. ker. TVE ellen lép pályára idegenben. A rendező együttes pályarendszabályai, illetve a hatályos járványügyi szabályok betartása kötelező.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok