HÍREK

Megérkezett a zágrábi tornára U19-es csapatunk

2021-08-04

Megérkezett a zágrábi tornára U19-es csapatunk

A következő napokban négy mérkőzést játszanak fiataljaink a rangos nemzetközi tornán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az MTK Budapest is részt vesz a GNK Dinamo Zagreb szervezésében 18. alkalommal megrendezésre kerülő Mladen Ramljak Memorial nemzetközi tornán.

A 2003. január 1. után született játékosok számára kiírt rangos megmérettetésen minden együttes négy mérkőzést játszik majd. Csütörtöktől szombatig sorrendben a Legia Varsó, az Udinese, majd a Slavia Praha ellen lépnek pályára fiataljaink, majd vasárnap kerül sor a helyosztókra.

Csapatunk 23 fős kerettel utazott el és már meg is érkezett Zágrábba, az utazó keretet 2003-as, 2004-es játékosok, valamint egy 2005-ös születésű fiatal alkotja.

Bár életkorát tekintve minden játékosunk pályára léphet az U19-es korosztályban, a keret jelentős része teljesítményével már kiérdemelte, hogy NB III-as felnőtt csapatunkkal készülhet, többen alapemberei is második együttesünknek. A két csapat közti közös munkát és játékosmozgást elősegítendő a zágrábi tornán csapatunkat NB III-as vezetőedzőnk, Kanta József irányítja majd.

A Mladen Ramljak Memorial találkozói remek felkészülési lehetőséget jelentenek a jövő heti NB III-as bajnoki rajt, az augusztus végén kezdődő U19-es kiemelt bajnokság, valamint a szeptemberben rajtoló UEFA Ifjúsági Liga előtt.

A torna mérkőzéseit zárt kapuk mögött rendezik, honlapunkon és közösségi média felületeinken viszont a helyszínről számolunk be az eseményekről.

Utazó keretünk: Csenterics Adrián, Velicskó Szabolcs, Guth Ádám, Horváth Artúr, Fekete Krisztián, Hristijan Georgievski, Juhász Levente, Helembai Márk, Kovács Mátyás, Szőke Gergő, Gyuris Aurél, Rimóczi Tamás, Lajkó Flórián, Erdős Dávid, Merényi Ádám, Szöllősi Olivér, Vasvári Zoltán, Földing Engelbert Márk, Balogh Máté, Juhász Bálint, Rohrbeck Balázs, Csernák Kistóf, Juhász Áron

Csapatunk programja:
Augusztus 5. (csütörtök) 9:30 Legia Varsó - MTK Budapest
Augusztus 6. (péntek) 11:15 MTK Budapest - Udinese Calcio
Augusztus 7. (szombat) 9:30 MTK Budapest - Slavia Praha
Augusztus 8. (vasárnap) délelőtt helyosztó mérkőzések, majd 13:30-tól záróünnepség

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-27 12:00 Debrecen-Pallag, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

DVSC U14

VS

MTK U14

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok