HÍREK

A nemzetközi edzőmérkőzések után szombaton már bajnokit játszik U13-as és U12-es csapatunk

2024-03-01

A nemzetközi edzőmérkőzések után szombaton már bajnokit játszik U13-as és U12-es csapatunk

Együtteseink a Budapest Honvéd-MFA vendégei lesznek.

December eleje után ismét bajnoki mérkőzést játszik U13-as és U12-es csapatunk, fiataljaink az első tavaszi fordulóban a Budapest Honvéd-MFA vendégei lesznek szombaton (március 2.) 10 órától.

A január elején kezdődő felkészülési időszak alatt gárdáink előakadémiánk szakmai célkitűzésének megfelelően több edzőmérkőzést játszottak külföldi együttesek ellen.

U13-as csapatunk a felkészülési találkozók sorát az Újpest FC és a szlovák FC ViOn Zlaté Moravce U14-es gárdája ellen indította a Tábor utcában, majd következett a DVTK és partneregyesületünk, a Gödöllői SK U14 elleni hazai minitorna.

Február elején az osztrák FC Flyeralarm Admira Wacker és a horvát NK Lokomotiva Zagreb ellen mérkőzött meg Horváth Péter együttese, majd Pozsonyban következett az SK Slovan Bratislava, FK Železiarne Podbrezová és az Illés Akadémia-Haladás elleni torna.

A felkészülés hazai környezetben, a szlovén NK Maribor és a cseh 1. FC Slovácko elleni találkozókkal zárult.

U12-es csapatunk januárban a Carvalho BLAUSE és a Gödöllői SK U13-as együttese mellett a DVTK-val találkozott, februárban pedig beindult a nemzetközi “nagyüzem”.

A hónap elején hazai pályán fogadtuk az osztrák FC Flyeralarm Admira Wacker és a horvát NK Lokomotiva Zagreb gárdáit, majd Tóvaj Kristóf legénysége is Pozsonyba utazott, hogy megmérkőzzön az SK Slovan Bratislava, FK Železiarne Podbrezová és az Illés Akadémia-Haladás fiataljaival.

A hónap második felében két saját rendezésű minitornán lépett pályára együttesünk, előbb az NK Maribor és a szerb FK Vinogradar, majd az 1. FC Slovácko és a szlovák FC Kosice ellen.

U13-as csapatunk mérkőzéseit ITT, míg U12-es együttesünk találkozóit ITT találja akadémiánk honlapján.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 13:00 BÉKÉSCSABA UTÁNPÓTLÁS KÖZPONT

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE U12

VS

MTK U12

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok